Închide meniul

Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face „ravagii” în atacul României la EURO: „Ce viteză putem să avem!”

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 17:00

Reclamă
Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face „ravagii în atacul României la EURO: „Ce viteză putem să avem!

Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face "ravagii" în atacul României la EURO

Viorel Moldovan / Foto: FRF

Viorel Moldovan ştie ce jucători ar putea face „ravagii” în atacul României la EURO. Fostul internaţional l-ar vedea pe Alex Mitriţă titular în echipa naţională, alături de Dennis Man şi Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă traversează o formă de vis. Mijlocaşul celor de la Universitatea Craiova a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, în ultima etapă, cu Rapid.

Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face „ravagii” în atacul României la EURO

Viorel Moldovan a găsit atacul ideal pentru România, în vederea Campionatului European. Fostul internaţional l-ar folosi pe Denis Drăguş pe postul de atacant central, aşa cum joacă şi la echipa sa de club, Gaziantep. De asemenea, în flancul drept, Moldovan l-ar titulariza pe Dennis Man, care face un sezon de vis la Parma, iar în stânga titular ar fi Alexandru Mitriţă.

Viorel Moldovan e convins că toţi cei trei jucători enumeraţi ar aduce viteză pe atac pentru România.

„Stau și îmi imaginez un prim 11 al echipei naționale cu Man în dreapta, cu Mitriță în stânga și cu Drăguș atacant central. Atenție, Drăguș atacant central! Ce viteză putem să avem, ce creativitate am avea. Am putea profita de spațiile adversarului fiind o echipă reactivă. Îmi imaginez ceva interesant”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Reclamă

Alexandru Mitriţă nu a fost convocat la echipa naţională, pentru meciurile amicale ale „tricolorilor” din această lună. Mijlocaşul a transmis însă că a purtat discuţii cu Edi Iordănescu, mărturisind că vrea să facă parte din lotul naţionalei pentru EURO 2024.

„Am avut o discuție cu dânsul și mi-a spus să continui. Răspunsul meu este mereu pe teren. Da, vreau la Euro, pentru asta muncesc în fiecare zi. Să am rezultate al echipa de club și dacă am rezulate la echipa de club, cu siguranță voi ajunge și la echipa națională”, a declarat şi Alexandru Mitriţă, după meciul cu Rapid.

În privinţa celorlalţi jucători menţionaţi de Viorel Moldovan, Dennis Man şi Denis Drăguş, aceştia au fost convocaţi de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Irlanda de Nord şi Columbia. Man a marcat în duelul cu nord-irlandezii, de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu

Viorel Moldovan a avun un sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu. Andrei Borza a călcat strâmb în urmă cu o lună, atunci când a ieşit în club cu Alexandru Albu, chiar după înfrângerea suferită de Rapid pe terenul lui Poli Iaşi.

Tânărul de 18 ani a fost apoi exclus din lot de Cristiano Bergodi şi a fost mustrat de selecţionerul Edi Iordănescu, cel care nu l-a menajat deloc.

Viorel Moldovan a avut însă un mesaj pentru Andrei Borza. Fostul internaţional crede în potenţialul fundaşului de 18 ani şi consideră că putea să fie o soluţie pentru selecţioner:

„La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine. Poate se trezeşte şi se pune pe treabă. Calităţi are foarte bune. Eu cred în potenţialul acestui jucător. A demonstrat la Gică Hagi, a câştigat campionatul.

Trebuie să lase orice altă preocupare şi să se pună pe treabă. Îl puteai lua în considerare pentru EURO dacă se ţinea de treabă. E tânăr şi e posibil să nu facă faţă presiunii, dar putea fi o soluţie, de ce nu?”, a declarat Viorel Moldovan, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și