Închide meniul

Meciurile naţionalei din luna septembrie se vor disputa pe Arena Naţională! „Tricolorii” se vor duela cu Israel şi Kosovo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 13:08

Meciurile naţionalei din luna septembrie se vor disputa pe Arena Naţională! „Tricolorii se vor duela cu Israel şi Kosovo

Meciurile naţionalei din luna septembrie se vor disputa pe Arena Naţională

Naționala României / Hepta

Meciurile naţionalei din luna septembrie se vor disputa pe Arena Naţională. FRF a anunţat UEFA stadionul pe care „tricolorii” vor disputa partidele cu Israel şi Kosovo, informează frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut maximum de puncte după primele două meciuri din preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” s-au impus în duelurile cu Andorra şi Belarus, dueluri care s-au disputat în luna martie.

Meciurile naţionalei din luna septembrie se vor disputa pe Arena Naţională

Echipa naţională a României va disputa în luna septembrie două meciuri în preliminariile EURO 2024. Tricolorii vor întâlni pe 9 septembrie Israelul, iar pe 12 septembrie, pe Kosovo.

Ambele jocuri se vor juca pe Arena Naţională, de la ora 21:45, informează news.ro.

Până atunci, drumul tricolorilor spre turneul final continuă cu două deplasări în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţie

Reclamă

Partida României cu Kosovo, din luna iunie, va fi în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Cum arată clasamentul în grupa României, după primele două etape

Cum arată clasamentul în grupa României, după primele două etape. Elveţia şi România sunt singurele echipe care au obţinut maximum de puncte după primele două etape. Elveţia este lider, graţie golaverajului net superior.

România a avut un start de preliminarii perfect. „Tricolorii” au obţinut maxim de puncte după primele două etape. România a câştigat cu 2-0 în faţa Andorrei, meci transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, şi cu Belarus pe Arena Naţională, scor 2-1. De cealaltă parte, Elveţia a învins Belarus cu 5-0 şi pe Israel cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

1. Elveţia – 6 puncte

2. România – 6 puncte

3. Kosovo – 2 puncte

4. Andorra – 1 punct

5. Israel – 1 punct

6. Belarus – 0 puncte

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

  • Andorra – România 0-2
  • România – Belarus 2-1
  • Kosovo – România (16 iunie, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie)
  • România – Israel (9 septembrie)
  • România – Kosovo (12 septembrie, Antena 1)
  • Belarus – România (12 octombrie, Antena 1)
  • România – Andorra (15 octombrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • România – Elveția (Antena 1)

Tricolorii lui Edi Iordănescu încearcă să ajungă la un turneu final după 8 ani. Ultima participare a fost în 2016, în Franţa, după ce am terminat pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Irlanda de Nord, Grecia, Ungaria, Finlanda şi Insulele Feroe.

Reclamă

România, victorie cu Belarus pe Arena Naţională, în ultimul meci

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit pentru naţionala pregătită de Edi Iordănescu. După victoria din Andorra, tricolorii au câştigat şi pe Arena Naţională, cu Belarus. Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat în cea de-a doua etapă a grupelor din preliminariile EURO 2024. Meciul a fost în format LIVE TEXT.

În faţa a peste 30.000 de suporteri, naţionala României a avut un start perfect. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă, din unghi, şi a reuşit să îl surprindă pe portarul advers. A marcat în minutul 17! Imediat după, reprezentativa noastră a mai înscris un gol. Andrei Burcă a punctat în premieră pentru selecţionata României. Răzvan Marin i-a centrat perfect, în minutul 19.

România a trăi cu emoţii pe final, după ce Marozau a înscris pentru Belarus, în minutul 86. A reuşit să câştige şi are şase puncte după primele două meciuri din grupa I. În celelalte partide din grupă, Elveţia s-a „distrat” cu Israel şi a câştigat cu 3-0, iar Kosovo a remizat surprinzător cu Andorra, scor 1-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat Vezi toate știrile
Citește și