Închide meniul

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea EURO 2024. Anglia şi Franţa sunt favoritele specialiştilor

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2024, 13:40

Reclamă
Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea EURO 2024. Anglia şi Franţa sunt favoritele specialiştilor

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea EURO 2024

Jucătorii României sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea EURO 2024 nu surprinde, dacă ne raportăm la valoarea loturilor prezente la competiţia din Germania, care debutează vineri, cu meciul dintre ţara gazdă şi Scoţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la EURO 2024 fără niciun eşec în preliminarii, într-o grupă din care au mai făcut parte Elveţia sau Israel, dar are cel mai slab lot la EURO. Pentru tricolori, urmează acum trei meciuri de foc, cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, adverserele moastre de la EURO.

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea EURO 2024

Astfel, bookmakerii nu au încredere că România va putea câştiga turneul, mai ales că tricolorii au o singură victorie în istoria naţionalei la Campionatele Europene, acel 3-2 cu Anglia, din 2000, care ne-a adus şi prezenţa în sferturi.

250 este cota pe care o au tricolorii să se impună în Germania. Doar Slovenia (400), Slovacia (700), Georgia (800) şi Albania (900) sunt cotate cu şanse mai mici.

Anglia şi Franţa sunt favoritele EURO 2024

La polul opus, Anglia este considerată principala favorită a specialiştilor, având o cotă de 4.60. Franţa lui Deschamps este pe 2 la acest capitol (4.75), în timp ce podiumul este completat de ţara gazdă Germania (6.50).

Reclamă
Reclamă 4

Portugalia (7.50), Spania (9), Italia (15), Olanda (17) şi Belgia (18) sunt şi ele cotate cu şanse decente la câştigarea trofeului suprem, în Germania.

Vasile Miriuţă, înainte de România – Ucraina: „Dacă pierdem, venim spre casă”

Vasile Miriuţă a avut discurs radical înainte de România – Ucraina, meciul de debut al tricolorilor la EURO 2024. Antrenorul susţine că în cazul unui eşec cu Ucraina, şansele de a trece de grupe sunt infime.

România va debuta la EURO 2024 luni, de la ora 16:00, în faţa Ucrainei. Tricolorii sunt în grupă şi cu Belgia şi Slovacia.

Reclamă

„De arătat arătăm bine, marketing-ul a fost frumos, suporteri în tribune. Important e să arătăm la fel de bine și pe teren. Trebuie să fim realiști, nu să fim subiectivi, ne va fi foarte greu la ora actuală, după ultimele jocuri. Dar un Campionat European e un Campionat European, se vor schimba lucrurile, sunt sigur că jucătorii vor arăta altfel, alt joc față de ultimele două cu Bulgaria și Liechtenstein.

Am încredere în băieți, sincer, chiar dacă, încă o dată, teoretic vorbind, nu prea avem șanse, dar jucătorii vor arăta altfel și, de ce nu, să sperăm într-o victorie cu Ucraina. Dar un început bun, cu un egal, nu va fi rău pentru noi. E foarte important, dacă ne bate Ucraina, pentru noi e gata în proporție de 99%.

Trebuie să spunem oamenilor, suntem români, dar dacă te bate Ucraina, 99% venim spre casă. Să sperăm că va fi altceva, cu toate că e foarte, foarte greu. Toată lumea zice că putem bate Slovacia, dar și ei au 4-5 jucători individuali foarte buni, de Belgia nu mai vorbim. Ucraina am văzut e forță este, ce jucători au, chiar dacă au avut probleme la baraj. Important e să nu pierdem primul joc. Gândiți-vă dacă eram noi în grupa Ungariei, ce mai făceam? Ungaria zic că are șanse să bată Elveția și Scoția”, a spus Miriuţă, la Sport Total FM.

România – Ucraina se va disputa luni, de la ora 16:00, live text pe as.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

„Florinel are telefonul închis!” Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și