Închide meniul

Mesajul lui Răzvan Burleanu, înainte de Israel – România

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2023, 14:58

Reclamă
Mesajul lui Răzvan Burleanu, înainte de Israel – România

Mesajul lui Răzvan Burleanu, înainte de Israel - România

Răzvan Burleanu, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Mesajul lui Răzvan Burleanu, înainte de Israel – România a venit azi, în cadrul unei conferinţe de presă. Tricolorii sunt neînvinşi în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024 şi preşedintele FRF speră să rămână aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Meciul cu Israel cu siguranţă e un meci decisiv, atât pentru noi cât şi pentru Israel, chiar dacă Israel mai are şi această şansă a calificării prin Nations League. Suntem încrezători că jucătorii noştri vor reuşi să ne facă bucuroşi la finalul acestei campanii.

Mesajul lui Răzvan Burleanu, înainte de Israel – România

Jucătorii au demonstrat deja că au făcut pasul către o nouă etapă a performanţei sportive, sunt neînvinşi şi pe primul loc. Selecţionerul Edi Iordănescu a reuşit să creeze un grup foarte bun. A creat o cultură a performanţei la nivelul primei reprezentative”, a spus Burleanu.

Prima reprezentativă va întâlni Israel, în deplasare, la 18 noiembrie, şi Elveţia, acasă, la 21 noiembrie, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, în ultimele două etape ale grupei I de calificare la Campionatul European. Înaintea acestor confruntări, România este lider în clasament, cu 16 puncte (patru victorii, patru remize).

S-au pus în vânzare biletele pentru fanii români la meciul Israel – România

Partida Israel – România, din preliminariile EURO 2024, se va juca în data de 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria. Suporterii români vor avea alocate mai multe bilete decât cota de 5% impusă de regulamentele competiţiei, informează FRF.

Reclamă

Capacitatea stadionului este de 3.800 de locuri, din care suporterii români vor putea accesa 462.

Fiecare suporter trebuie să se înregistreze cu adresa de e-mail şi datele personale pe site-ul pe care vor fi puse la vânzare biletele. Fiecare suporter va putea comanda un singur bilet, după ce va completa datele de identificare (CNP) şi va încărca o imagine cu actul de identitate.

Biletele vor fi livrate la adresa de e-mail cu care a fost creat contul cu până la 48 de ore înainte de disputarea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identităţii înaintea accesului la meci.

Preţul unui bilet este de 100 shekeli (aproximativ 24 EUR, respectiv 120 RON). Suporterii români nu îşi pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federaţia gazdă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și