Închide meniul

Mesajul postat de Adi Mutu după ce FRF l-a ales pe Edi Iordănescu. Burleanu a negociat intens cu ”Briliantul” pentru postul de selecționer

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2022, 8:55

Mesajul postat de Adi Mutu după ce FRF l-a ales pe Edi Iordănescu. Burleanu a negociat intens cu ”Briliantul” pentru postul de selecționer

Adi Mutu ar putea ajunge pe banca Rapidului

Hepta

”Trebuie să fim entuziaști cu un scop. Ambiția este calea către succes, persistența este mașina în care ajungi”, a scris Mutu pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a spus adevărul despre negocierile purtate cu Adi Mutu

Răzvan Burleanu a făcut lumină în ceea ce priveşte negocierile pe care le-a purtat, în ultimele două luni, pentru numirea unui nou selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi. Preşedintele FRF a vorbit şi despre şansele pe care le-a avut Adi Mutu să ajungă pe banca primei reprezentative. Au fost momente în care „Briliantul” a fost favorit să facă pasul cel mare.

„Cunoaşteţi foarte bine cum au stat discuţiile cu primii trei antrenori cu care ne-am întâlnit, mă refer aici la Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu. Ofertele au fost unele sincere din partea Federaţiei, lucru confirmat de fiecare dintre cei trei.

După am avut un timp mai lung de aşteptare din partea lui Dan Petrescu. În luna decembrie am schimbat strategia pe care am adoptat-o şi au demarat întâlniri cu toţi cei 3 selecţioneri, posibili selecţioneri, care au şi fost vehiculaţi în această perioadă, mă refer la Edi Iordănescu, Ladislau Boloni şi Adi Mutu.

Au fost propuneri ale Comisiei Tehnice, au mai fost şi alţi antrenori care s-au aflat pe această listă, dar ne-am îndreptat atenţia doar asupra primilor trei care au întrunit şi cel mai mare număr de propuneri din Comisia Tehnică„, a precizat preşedintele FRF.

Reclamă

Răzvan Burleanu: Am avut o colaborare foarte bună cu Adi Mutu

Burleanu neagă că Mutu ar fi aşteptat degeaba un telefon de la el. Asigură că nu sunt certaţi, dar a amintit că „Briliantul” şi-a dorit să fie antrenorul unei echipe de club. Acest răspuns al celui mai bun marcator din istoria tricolorilor, la egalitate cu Gică Hagi, l-ar fi ţinut departe pe Mutu de banca naţionalei României.

„Ceea că pot să vă spun e că am avut o colaborare, noi ca şi Federatie, foarte bună cu Adrian Mutu, nu întâmplător s-a şi regăsit pe această listă. Şi-a îndeplinit obiectivul, calificarea la Campionatul European de tineret. Contractul său s-a încheiat imediat după turneul final din Ungaria.
Împreună, adică Federaţia şi Mutu, am discutat posibilitatea de continuare. Adi şi-a dorit sa antreneze o echipă de club. Împreună am agreat un termen de gândire pentru că ceea ce ne-am dorit să fi rămas alături de de naţionala de tineret până după Campionatul European de tineret din 2023. Altfel nu ar fi fost toate aceste discuţii„, a spus Răzvan Burleanu.

Adrian Mutu, două oferte ”de afară”

„Briliantul” a fost ofertat de o echipă din zona Golfului. „Briliantul” a refuzat propunerea inițială, dar ar putea să revină asupra negocierilor după ce a ratat echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Mutu mai este în discuții și cu Kisvarda, ocupanta locului secund din campionatul Ungariei. Antrenorul de 43 de ani a negociat și în trecut cu maghiarii, dar totul s-a sistat în momentul când Adi Mutu a intrat în vizorul băncii României. Acum, Kisvarda ar putea veni cu o nouă propunere.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și