Închide meniul
Video

Răzvan Burleanu a spus adevărul despre negocierile purtate cu Adi Mutu: „Am avut o colaborare foarte bună!”. Răspunsul care l-a îndepărtat pe „Briliant” de naţională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2022, 20:18

Adi Mutu a fost pe lista lui Răzvan Burleanu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

În cele din urmă, Edi Iordănescu a fost alesul Federaţiei şi a devenit selecţionerul României. La conferinţa de prezentare a lui Edi, şeful Federaţiei a anunţat ordinea în care s-au făcut propunerile. Toţi cei şase antrenori doriţi au primit contracte similare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Răzvan Burleanu despre discuţiile cu Adi Mutu

Cunoaşteţi foarte bine cum au stat discuţiile cu primii trei antrenori cu care ne-am întâlnit, mă refer aici la Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu. Ofertele au fost unele sincere din partea Federaţiei, lucru confirmat de fiecare dintre cei trei. După am avut un timp mai lung de aşteptare din partea lui Dan Petrescu. În luna decembrie am schimbat strategia pe care am adoptat-o şi au demarat întâlniri cu toţi cei 3 selecţioneri, posibili selecţioneri, care au şi fost vehiculaţi în această perioadă, mă refer la Edi Iordănescu, Ladislau Boloni şi Adi Mutu.

Au fost propuneri ale Comisiei Tehnice, au mai fost şi alţi antrenori care s-au aflat pe această listă, dar ne-am îndreptat atenţia doar asupra primilor trei care au întrunit şi cel mai mare număr de propuneri din Comisia Tehnică„, a precizat preşedintele FRF.

Burleanu neagă că Mutu ar fi aşteptat degeaba un telefon de la el. Asigură că nu sunt certaţi, dar a amintit că „Briliantul” şi-a dorit să fie antrenorul unei echipe de club. Acest răspuns al celui mai bun marcator din istoria tricolorilor, la egalitate cu Gică Hagi, l-ar fi ţinut departe pe Mutu de banca naţionalei României.

Ceea că pot să vă spun e că am avut o colaborare, noi ca şi Federatie, foarte bună cu Adrian Mutu, nu întâmplător s-a şi regăsit pe această listă. Şi-a îndeplinit obiectivul, calificarea la Campionatul European de tineret. Contractul său s-a încheiat imediat după turneul final din Ungaria. Împreună, adică Federaţia şi Mutu, am discutat posibilitatea de continuare. Adi şi-a dorit sa antreneze o echipă de club. Împreună am agreat un termen de gândire pentru că ceea ce ne-am dorit să fi rămas alături de de naţionala de tineret până după Campionatul European de tineret din 2023. Altfel nu ar fi fost toate aceste discuţii„, a spus Răzvan Burleanu.

Reclamă
Citește și:

Unde poate ajunge Adrian Mutu după ce Edi Iordănescu „i-a suflat” postul de selecționer

Adrian Mutu va reveni la statutul de antrenor de echipă de club după ce a fost în vizorul echipei naționale. Fostul tehnician al celor de la FC U Craiova 1948 e în contact cu două echipe din străinătate.

„Briliantul” a fost ofertat de o echipă din zona Golfului. „Briliantul” a refuzat propunerea inițială, dar ar putea să revină asupra negocierilor după ce a ratat echipa națională.

Mutu mai este în discuții și cu Kisvarda, ocupanta locului secund din campionatul Ungariei. Antrenorul de 43 de ani a negociat și în trecut cu maghiarii, dar totul s-a sistat în momentul când Adi Mutu a intrat în vizorul băncii României. Acum, Kisvarda ar putea veni cu o nouă propunere.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adi Mutu a fost pe lista posibililor selecţioneri
  • Edi Iordănescu, alesul lui Răzvan Burleanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și