Închide meniul

„Mi-am prezentat demisia la FRF!” Mihai Stoichiţă, dezvăluire şoc: „Toată lumea a rămas surprinsă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 21:43

„Mi-am prezentat demisia la FRF! Mihai Stoichiţă, dezvăluire şoc: „Toată lumea a rămas surprinsă!

"Mi-am prezentat demisia la FRF!" Mihai Stoichiţă, dezvăluire şoc

Mihai Stoichiţă, în cadrul unei conferinţe de presă/ Hepta

Mihai Stoichiţă a făcut o dezvăluire şoc şi a anunţat că şi-a prezentat demisia la FRF! Directorul tehnic din cadrul Federaţiei a dezvăluit că a recurs la acest gest înaintea partidei României cu Israel, partidă în urma căreia „tricolorii” s-au calificat la EURO 2024. Stoichiţă a declarat că era hotărât să plece, în cazul în care echipa naţională rata calificarea la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la EURO 2024, unde a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel-Islanda / Bosnia-Ucraina).

„Mi-am prezentat demisia la FRF!” Mihai Stoichiţă, dezvăluire şoc

Mihai Stoichiţă a dezvăluit, în premieră, faptul că era dispus să plece de la naţională. Acesta susţine că recurgea la acest gest, deoarece considera că nu şi-ar fi făcut datoria, dacă „tricolorii” nu se calificau la EURO 2024.

Stoichiţă a mai transmis că toţi membrii FRF au fost surprinşi de hotărârea pe care el o luase, în special Răzvan Burleanu, cel care i-a transmis că nu îi acceptă în niciun caz demisia.

„Un element pe care-l știu doar cei din Federație, o spun în premieră acum, eu mi-am prezentat demisia înainte de meciul cu Israel, în caz că nu ne calificăm. Meciul de la Felcsut. Am zis că misiunea mea se încheie pentru că mi se pare că este un eșec al zonei mele, zona tehnică. Toată lumea a rămas surprinsă.

Reclamă

Burleanu mi-a zis că în niciun caz nu acceptă, dar eu asta am simțit că trebuie să fac și asta făceam, nu antrenează Burleanu, Vișan sau Bodescu, eu răspund direct de rezultatele echipelor naționale ale României”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform prosport.ro.

Motivul pentru care Mihai Stoichiță are încredere deplină în echipa națională

S-a aflat motivul pentru care Mihai Stoichiță are încredere deplină în echipa națională. Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre situația de la prima reprezentativă.

„(n.r. despre ce-și propune cu naționala) De propus își propun antrenorii și jucătorii, am văzut că sunt foarte optimiști.

Reclamă 4 / 0/3

Au, normal, pe ce să se bazeze, pentru că au terminat pe primul loc și mi s-ar părea ridicol, că dacă atunci când într-o grupă ca asta termini pe locul 1, când nimeni nu-ți dădea nicio șansă, să-ți propui lucruri frumoase.

(n.r. despre faptul că a fost mereu optimist în privința naționalei) În momentul în care trăiești între jucători și vezi ce fac și ce posibilități au, deja nu poți fi pesimist dacă observi ce se întâmplă la naționala României. Și în anturajul naționalei și al Federației Românie de Fotbal”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și