Închide meniul

Motivul pentru care Mihai Stoichiță are încredere deplină în echipa națională: „Când vezi asta nu ai cum să fii pesimist”

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 14:48

Reclamă
Motivul pentru care Mihai Stoichiță are încredere deplină în echipa națională: Când vezi asta nu ai cum să fii pesimist”

Motivul pentru care Mihai Stoichiță are încredere deplină în echipa națională

Mihai Stoichiţă, în timpul unui interviu/ AntenaSport

S-a aflat motivul pentru care Mihai Stoichiță are încredere deplină în echipa națională. Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre situația de la prima reprezentativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic al FRF are motive de bucurie, având în vedere faptul că România s-a calificat la EURO 2024. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu fac parte din Grupa E la turneul final, alături de Belgia, Slovacia, dar și de naționala care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă Bosnia, Ucraina, Israel și Islanda.

S-a aflat motivul pentru care Mihai Stoichiță are încredere deplină în echipa națională

Oficialul Federației Române de Fotbal a dezvăluit faptul că este optimist la fiecare meci al echipei naționale pentru că știre că jucătorii de sub comanda lui Edi Iordănescu au o calitate senzațională.

„(n.r. despre ce-și propune cu naționala) De propus își propun antrenorii și jucătorii, am văzut că sunt foarte optimiști.

Au, normal, pe ce să se bazeze, pentru că au terminat pe primul loc și mi s-ar părea ridicol, că dacă atunci când într-o grupă ca asta termini pe locul 1, când nimeni nu-ți dădea nicio șansă, să-ți propui lucruri frumoase.

Reclamă

(n.r. despre faptul că a fost mereu optimist în privința naționalei) În momentul în care trăiești între jucători și vezi ce fac și ce posibilități au, deja nu poți fi pesimist dacă observi ce se întâmplă la naționala României. Și în anturajul naționalei și al Federației Românie de Fotbal”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit iamsport.ro.

Radu Drăgușin, dezvăluiri din vestiarul echipei naționale

Radu Drăgușin a făcut dezvăluiri din vestiarul echipei naționale. Fundașul legitima la Genoa a vorbit despre atmosfera de la prima reprezentativă, după ce Edi Iordănescu i-a preluat pe „tricolori”.

Radu Drăgușin a dezvăluit faptul că Edi Iordănescu s-a impus rapid pe banca echipei naționale, având în vedere faptul că îi sprijină foarte mult pe jucătorii convocați la prima reprezentativă.

Reclamă 4 / 0/3

„Este dificil să spun ce a adus nou pentru că eu am debutat în același moment cu Mister, la meciul cu Grecia. Dar din ce-am simțit în interiorul echipei și din momentele pe care le-am văzut acolo, s-a simțit mereu o încredere deplină a lui față de noi. 

Și faptul că indiferent de orice am fi făcut pe teren el și-a asumat responsabilitatea pentru noi. Indiferent că am greșit la o fază sau nu au ieșit lucrurile bune, a luat-o pe el, iar pentru noi lucrul acesta a însemnat o încrede reciprocă pe care am avut-o”, a spus Radu Drăgușin, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și