Închide meniul

„Mi-au dat eroare!” Mirel Rădoi a vorbit despre marea greşeală din mandatul de selecţioner: „O să am în minte mereu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 8:50

„Mi-au dat eroare! Mirel Rădoi a vorbit despre marea greşeală din mandatul de selecţioner: „O să am în minte mereu

Mirel Rădoi a fost selecționerul României

Profimedia

Mirel Rădoi spune că toate calculele pe care le-a făcut atât pentru Jocurile Olimpice, cât şi pentru grupa de calificare nu i-au ieşit. Iar pe viitor spune că va evita să mai facă astfel de calcule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a vorbit despre marea greşeală din mandatul de selecţioner

Noi am văzut tragerea la sorţi, toată lumea a căzut de acord că doar un miracol face că România să termine pe primul loc. Eu am spus că pentru locul doi va fi bătaia între România, Macedonia de Nord şi Islanda. Armenia putea să fie echipa care să împiedice pe oricine, dar pentru mine nu era o echipă care să poată să termine pe locul doi. Drept dovadă că în primele meciuri au făcut nouă puncte, nejucând absolut nimic, dar absolut nimic.

Oarecum am stat şi m-am gândit, calculele hârtiei mie mi-au dat la naţională… Mi-au dat eroare. Calculele hârtiei spuneau în felul următor. Începând cu Jocurile Olimpice, Coreea de Sud va trebui să câştige toate meciurile în grupă, noi cu patru puncte mergeam mai departe. Ce s-a întâmplat… La primul meci, Noua Zeelandă câştigă contra Coreeei de Sud şi merge mai departe. Deci, calculele hartiei aici au dat eroare.

Mai departe către grupa calificare de la Mondial. Dacă Germania câştigă, în mod logic toate meciurile, România termină pe locul doi. Deci pe noi calculele hartiei, o să am în minte mereu, unde voi merge, calculele hartiei îmi dau eroare şi atunci va trebui să nu mai ţin cont de ele. 

Noi ne-am gândit că următoarea noastră candidată este Macedonia de Nord, ceea ce s-a şi întâmplat, din păcate. Chiar dacă ajunsesem la mâna noastră, cu două partide înainte, mă refer la partida cu Islanda, să terminăm pe locul doi„, a spus Mirel Rădoi la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care a fost, cu adevărat, relaţia dintre Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu

Mirel Rădoi a vorbit despre relaţia cu Răzvan Burleanu. Fostul selecţioner spune că nu are ce să îi reproşeze şi că a avut mereu susţinere din partea lui Burleanu. Mai mult, Rădoi a făcut şi o comparaţie între Burleanu şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu au colaborat excelent atât în manadatul pe care l-a avut antrenorul la naţionala de tineret, cât şi la cea de seniori. Rădoi spune că nu are ce să îi reproşeze preşedintelui Federaţiei. Rădoi a spus că nu există comparaţie între Burleanu şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

Prin ce o să spun, îmi voi lua bobârnace de la foarte multă lume. Ca om, Răzvan Burleanu este unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am întâlnit în viața mea. În privința președintelui Burleanu, nu am avut nicio problemă cu el. Dacă am avut vreo doleanță, mi-a arătat că cel puțin încearcă ca lucrurile să se întâmple cum am cerut eu. Sunt sigur că dacă a fost așa cu mine, la fel a fost și cu ceilalți antrenori. 

Reclamă 4 / 0/3

Dacă lui nea Mihai (n.r. – Stoichiță, directorul tehnic) îi mai pot găsi câte o «chichiță», relația cu președintele, cel puțin din partea mea, a fost excelentă. Chiar și când ne-am întâlnit să discutăm pentru o nouă colaborare, mi-a înțeles foarte bine punctele de vedere. Pentru lucrul ăsta îl apreciez.

Eu l-am prins și pe Mircea Sandu. Nu vreau să vorbesc de nimeni de rău, dar nu se pot compara! Nu există comparație”, a spus Mirel Rădoi.

Recomandări
  • Mirel Rădoi a fost selecţionerul României 
  • Rădoi a vorbit despre greşelile făcute

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și