Închide meniul

Care a fost, cu adevărat, relaţia dintre Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu: „Nu vreau să vorbesc de nimeni de rău, dar nu se pot compara! O să îmi iau multe bobârnace”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 8:37

Care a fost, cu adevărat, relaţia dintre Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu: „Nu vreau să vorbesc de nimeni de rău, dar nu se pot compara! O să îmi iau multe bobârnace

Mirel Rădoi a vorbit despre relaţia cu Răzvan Burleanu

Colaj Hepta / Instagram

Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu au colaborat excelent atât în manadatul pe care l-a avut antrenorul la naţionala de tineret, cât şi la cea de seniori. Rădoi spune că nu are ce să îi reproşeze preşedintelui Federaţiei. Rădoi a spus că nu există comparaţie între Burleanu şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a vorbit de relaţia cu Răzvan Burleanu

Prin ce o să spun, îmi voi lua bobârnace de la foarte multă lume. Ca om, Răzvan Burleanu este unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am întâlnit în viața mea. În privința președintelui Burleanu, nu am avut nicio problemă cu el. Dacă am avut vreo doleanță, mi-a arătat că cel puțin încearcă ca lucrurile să se întâmple cum am cerut eu. Sunt sigur că dacă a fost așa cu mine, la fel a fost și cu ceilalți antrenori. 

Dacă lui nea Mihai (n.r. – Stoichiță, directorul tehnic) îi mai pot găsi câte o «chichiță», relația cu președintele, cel puțin din partea mea, a fost excelentă. Chiar și când ne-am întâlnit să discutăm pentru o nouă colaborare, mi-a înțeles foarte bine punctele de vedere. Pentru lucrul ăsta îl apreciez.

Eu l-am prins și pe Mircea Sandu. Nu vreau să vorbesc de nimeni de rău, dar nu se pot compara! Nu există comparație”, a spus Mirel Rădoi la telekomsport.ro.

Mirel Rădoi, dezvăluiri din interiorul naţionalei!

La aproape o lună de la finalul mandatului său, Mirel Rădoi iese la rampă cu dezvăluiri din interiorul naţionalei României. Fostul selecţioner este supărat şi acum din cauza ieşirii lui Mihai Stoichiţă, directorul tehnic FRF, din timpul meciului cu Islanda. ”La 0-0, el ţipa de sus: ‘Urcă!’. Era clar că, la 0-0, şi jucătorii noştri voiau să atace Islanda, dacă era egal sau pierdeam nu mai conta. Eu înţeleg că el are în continuare trăirile astea, dar i-am explicat că nu mai poate face asta. Iar eu nu accept de la nimeni să le spună jucătorilor mei ce să facă. Ai făcut-o o dată, de două ori, a treia oară nu mai poţi pentru că nu mai continui. El încă mai are lucrurile astea de antrenor, e greu să treacă în perioada următoare”, a spusi Mirel Rădoi, conform telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și