Închide meniul

„Mi-e greu să ajung în China!” Edi Iordănescu, anunţ ferm despre viitorul lui Nicolae Stanciu la naţionala României: „Rămâne sută la sută!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 19:30

„Mi-e greu să ajung în China! Edi Iordănescu, anunţ ferm despre viitorul lui Nicolae Stanciu la naţionala României: „Rămâne sută la sută!

Nicolae Stanciu pregăteşte o revenire de senzaţie în Europa

Nicolae Stanciu, în tricoul echipei naţionale / Profimediaimages

Nicolae Stanciu a luat o decizie surprinzătoare în acest an. Mijlocașul de 28 de ani a lăsat-o pe Slavia Praga și s-a transferat în China. A semnat cu Wuhan Three Towns. Deşi Stanciu ar trebui să străbată o distanță de peste 7.500 de kilometri pentru a se alătura lotului primei reprezentative, Edi Iordănescu îl linişteşte. I-a transmis mijlocaşului că rămâne un om de bază la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj ferm pentru Nicolae Stanciu

„Mi-e greu să ajung în China, dar pentru mine nu iese din cărți și rămâne sută la sută la echipa națională. E un jucător valoros și avem nevoie de el. Oricum, ne avantajează și programul. Da, patru meciuri în 12 zile. Îți trebuie o strategie diferită și nu poți să mergi pe aceeași structură de echipă, chiar dacă eu îmi doresc omogenitate. Chiar dacă era la Slavia, Nicușor nu putea să joace în toate patru. Abordăm diferit! Nu vom evolua cu el în primul meci, îi dăm timp de acomodare și îl folosim în jocurile doi și trei, sau doi și patru, sau trei și patru„, a spus Edi Iordănescu pentru gsp.ro.

În decurs de 11 zile, naționala României are programate patru meciuri în grupa a 3-a din Nations League. Are o „dublă” tur-retur cu Muntenegru și confruntări cu Bosnia și Finlanda. Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Nicolae Stanciu, criticat după transferul în China

Helmut Duckadam a avut o reacţie dură după ce a aflat că Nicolae Stanciu va ajunge în China. „Eroul de la Sevilla” crede că fotbalistul de 28 de ani va pierde definitiv contactul cu echipa națională după acest transfer.

Reclamă

„Din păcate pentru Edi, are deja două nume care pare că nu vor mai face parte, cel puțin la început, din echipa națională. Mă refer la Ianis Hagi, care e accidentat, și la Stanciu, dacă va pleca în China. Probabil că echipa națională nu mai este un obiectiv pentru Stanciu.

Chiar acum am citit că mai trebuie să facă vizita medicală și pleacă în China. Dacă lotul are 4 zile la dispoziție, o zi și jumătate o face pe drum din China, deci nu știu cine va putea să meargă să-l urmărească. În momentul în care alegi să joci în Arabia Saudită, China sau SUA, practic îți iei adio de la echipa națională. Asta e părerea mea”, este de părere Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și