Închide meniul

Mihai Pintilii, dezvăluiri despre titularul de la FCSB care nu a fost convocat de Edi Iordănescu: „E afectat!”

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2023, 17:35

Reclamă
Mihai Pintilii, dezvăluiri despre titularul de la FCSB care nu a fost convocat de Edi Iordănescu: „E afectat!

Mihai Pintilii, dezvăluiri despre titularul de la FCSB care nu a fost convocat de Edi Iordănescu

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri despre titularul de la FCSB care nu a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională. Oficialul roş-albaştrilor a declarat că Adrian Şut este afectat de faptul că nu a fost chemat sub „tricolor” de către Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Şut este unul dintre cei mai constanţi jucători din Liga 1, însă chiar şi aşa, Edi Iordănescu nu s-a bazat pe serviciile sale pentru „dubla” cu Belarus şi Andorra, din această lună.

Mihai Pintilii, dezvăluiri despre titularul de la FCSB care nu a fost convocat de Edi Iordănescu

Mihai Pintilii a fost întrebat despre situaţia lui Adrian Şut, declarând că mijlocaşul FCSB-ului merita clar să fie convocat la echipa naţională. Delegatul roş-albaştrilor susţine că Şut este conştient de acest fapt, motiv pentru care este afectat de decizia selecţionerului.

De asemenea, Mihai Pintilii a mai oferit declaraţii şi despre şansele României de a se califica la EURO 2024. Acesta s-a declarat convins că „tricolorii” vor fi prezenţi la turneul final din Germania, de anul viitor.

„(n.r. Merita Şut convocat pentru „dubla” asta?) Normal. E un jucător care dă echilibru pentru noi şi eu l-aş vedea la echipa naţională. (n.r. L-ai simţit afectat?) Orice jucător care ştie că merită şi care nu primeşte şansa este afectat. Absolut.

Reclamă

Eu cred că importantă e calificarea. Cu asta ne mândrim şi asta va rămâne, indiferent cum o obţinem. Băieţii au făcut nişte meciuri senzaţionale până acum. Contează lipsa fanilor, pentru că nu te motivează, e un sentiment urât. Eu cred că nu vor fi probleme cu Andorra şi ne vom califica 100%”, a declarat Mihai Pintilii, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, despre motivul pentru care Adrian Şut nu este convocat

Mihai Stoica ştie de ce Adrian Şut nu este convocat la echipa naţională. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Edi Iordănescu caută un alt profil de mijlocaş, profil pe care nu-l regăseşte la mijlocaşul roş-albaştrilor.

De asemenea, MM a subliniat că Adrian Şut a fost convocat la echipa naţională o singură dată, la acţiunea din luna martie a „tricolorilor”, însă Edi Iordănescu nu i-a oferit acestuia şansa să joace vreun minut.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. – Dacă se aştepta să fie convocat vreun jucător de la FCSB şi n-a fost convocat) Nu, de la noi, nu. Şut a fost convocat atunci şi după n-a mai fost convocat. E clar că selecţionerul are alt profil de jucător pentru poziţia lui.

Pentru mine, da (n.r. – există o explicaţie). Din moment ce a fost convocat atunci, n-a intrat deloc, a avut apoi prestaţii foarte bune şi n-a mai fost convocat…

E clar că e vorba despre profil. E o chestie logică. Jucătorii de ax sunt diferiţi, chiar dacă au aceeaşi poziţie în teren. Păi, compară-l pe Şut cu Băluţă şi n-au nicio legătură, ori cu Marius Marin”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și