Închide meniul

Motivul pentru care un jucător de bază de la FCSB nu este convocat la naţională! Dezvăluiri din interior făcute de Mihai Stoica

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 8:32

Reclamă
Motivul pentru care un jucător de bază de la FCSB nu este convocat la naţională! Dezvăluiri din interior făcute de Mihai Stoica

Motivul pentru care un jucător de bază de la FCSB nu este convocat la naţională

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care jucător de bază de la FCSB nu este convocat la echipa naţională. Mihai Stoica a făcut dezvăluiri din interior şi a mărturisit de ce Adrian Şut nu face parte din planurile lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Şut este titular indiscutabil la FCSB, fiind unul dintre cei mai constanţi jucători din formaţia roş-albastră. Cu toate acestea, mijlocaşul nu este convocat de Edi Iordănescu.

Motivul pentru care un jucător de bază de la FCSB nu este convocat la naţională

Mihai Stoica ştie de ce Adrian Şut nu este convocat la echipa naţională. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Edi Iordănescu caută un alt profil de mijlocaş, profil pe care nu-l regăseşte la mijlocaşul roş-albaştrilor.

De asemenea, MM a subliniat că Adrian Şut a fost convocat la echipa naţională o singură dată, la acţiunea din luna martie a „tricolorilor”, însă Edi Iordănescu nu i-a oferit acestuia şansa să joace vreun minut.

„(n.r. – Dacă se aştepta să fie convocat vreun jucător de la FCSB şi n-a fost convocat) Nu, de la noi, nu. Şut a fost convocat atunci şi după n-a mai fost convocat. E clar că selecţionerul are alt profil de jucător pentru poziţia lui.

Reclamă

Pentru mine, da (n.r. – există o explicaţie). Din moment ce a fost convocat atunci, n-a intrat deloc, a avut apoi prestaţii foarte bune şi n-a mai fost convocat…

E clar că e vorba despre profil. E o chestie logică. Jucătorii de ax sunt diferiţi, chiar dacă au aceeaşi poziţie în teren. Păi, compară-l pe Şut cu Băluţă şi n-au nicio legătură, ori cu Marius Marin”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica are emoții înaintea meciurilor echipei naționale

Mihai Stoica are emoții înaintea meciurilor echipei naționale. Oficialul de la FCSB a vorbit despre problemele pe care le are selecționata condusă de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB este de părere că selecționata lui Edi Iordănescu suferă pe plan defensiv, având în vedere faptul că Mario Camora și Cristi Manea sunt indisponibili pentru acțiunea primei reprezentative din această lună. De asemenea, „MM” a vorbit și despre ceilalți jucători pe care selecționerul i-ar putea utiliza în compartimentul defensiv.

„Numai în pielea lui Edi Iordănescu să nu fii! Manea e accidentat, Rațiu nu a jucat o secundă în La Liga, Sorescu nu e și nu a fost niciodată un fundaș dreapta.

Pantea cred că e în vizorul primei echipe ale naționalei, el a făcut un meci mare cu Norsjaelland și să nu uităm că Nordsjaelland a bătut pe Ludogoreț cu 7-1.

N-avem fundași, acolo avem mari probleme, ar trebui să se facă o Academie doar pentru fundași. Drăgușin arată extraordinar, dar problema e că alți colegi de-ai lui de generație sunt: Ignat, Matei Ilie”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și