Închide meniul

Mihai Stoica a comentat prestația României din meciul cu Andorra: „Este greu să reliefezi un aspect pozitiv!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 8:26

Mihai Stoica a comentat prestația României din meciul cu Andorra: Este greu să reliefezi un aspect pozitiv!”

Mihai Stoica este impresionat de Cătălin Cîrjan

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

  • Mihai Stoica a comentat prestația României din meciul cu Andorra

Mihai Stoica a comentat prestația României din meciul cu Andorra, câștigat de „tricolori” cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec! Partida a putut fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB susține că nu poate găsi niciun aspect pozitiv în jocul elevilor lui Edi Iordănescu.

Mihai Stoica a comentat prestația României din meciul cu Andorra

Deși nu a fost impresionat de jocul României, Mihai Stoica scoate în evidență faptul că „tricolorii” și-au atins obiectivul, acela de a obține trei puncte în fața Andorrei.

Reclamă

„Obiectiv îndeplinit. Am câştigat primul meci. Sunt pe loc de EURO. Împotriva cui? Nu poate să pună probleme. Sunt agresivi şi atât, dar s-au mai văzut şi nenorociri în fotbalul mondial.

Suntem bine. Altceva, este greu să reliefezi un aspect pozitiv. Nu am făcut spectacol, dar nici nu ne-am dus să facem spectacol. Până la urmă, calificarea nu se obţine cu spectacol, ci cu rezultate”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Basarab Panduru: „Andorra nu ne-a pus nicio problemă!”

Totodată, Basarab Panduru a vorbit despre faptul că Andorra nu a pus nicio problemă României.

„Nu a fost un meci din care aveam ce să învăţăm, ci unul pe care trebuia să-l câştigăm şi l-am câştigat. Andorra nu ne-a pus nicio problemă. Am câştigat şi mergem mai departe. (n.r. dacă se aştepta la mai mult) Nu. Probabil te mai aşteptai să mai dai un gol, dar, probabil, schimbările au fost făcute gândindu-te la următorul meci. Era 2-0 din minutul 50”, a spus și Basarab Panduru.

Edi Iordănescu: „Cel mai important e că am câștigat!”

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Reclamă 4 / 0/3

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine”, a spus selecționerul Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Andorra, în exclusivitate, la Antena 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie