Închide meniul
VIDEO

Mihai Stoica a criticat un „tricolor” după Kosovo – România 0-0: „Ce caută băiatul ăsta la națională!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 8:36

Reclamă
Mihai Stoica a criticat un tricolor” după Kosovo – România 0-0: Ce caută băiatul ăsta la națională!”

Mihai Stoica a răbufnit după ce UTA a primit penalty

Mihai Stoica/ Hepta

Mihai Stoica a criticat un „tricolor” după ce România a remizat în deplasarea din Kosovo, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024. Managerul general de la FCSB s-a arătat extrem de nemulțumit de evoluția lui George Pușcaș, titular în duelul din Priștina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Kosovo și România, încheiată la egalitate, în grupa I a preliminariilor EURO 2024, a fost exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și în format live video, pe AS.ro.

Mihai Stoica a criticat un „tricolor” după Kosovo – România 0-0

Mihai Stoica a avut o reacție furibundă la adresa lui George Pușcaș, despre care susține că este un jucător de ligile inferioare. MM s-a declarat revoltat de faptul că selecționerul Edi Iordănescu l-a lăsat pe teren pe atacantul celor de la Genoa până în minutul 86.

De asemenea, managerul general de la FCSB a mai punctat faptul că România are parte de cea mai slabă grupă de calificare din istorie, și cu toate acestea, „tricolorii” nu reușesc să marcheze în duelul cu Kosovo.

„Primele cinci minute au fost OK, apoi nu. Omul meciului a fost Horaţiu Moldovan, dar mă gândesc la Puşcaş… Sunt nişte chestii pe care nu le înţeleg. Ce caută băiatul ăsta la naţională, ce caută la meciul ăsta, ce a căutat? A fost capăt de linie! De ce nu a intrat Alibec la meciul ăsta mai repede?

Reclamă

Ce a căutat Puşcaş să ne exaspereze până spre finalul meciului? Ce vrem de la băiatul ăsta? Serios… Puşcaş nu dă nimic. Mă, nimic, nimic! A câştigat un duel tot meciul sau poate am văzut eu alt meci.

Oameni buni, împotriva acestei echipe (n.r. – Kosovo) a marcat Andorra! Avem cea mai slabă grupă din istoria partcipării României, nici la Cupa Balcanică nu găseai aşa ceva. Puşcaş e jucător de ligi inferioare, unde nici măcar nu joacă. Bine că a funcţionat VAR pe amărăciunea aia de stadion”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Vezi video mai jos cu rezumatul partidei dintre Kosovo și România, meci care a fost pe Antena 1 și AntenaPLAY

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, după Kosovo – România 0-0

Edi Iordănescu s-a arătat mulţumit după Kosovo – România 0-0. Selecţionerul României a împlinit astăzi 45 de ani. La interviul de după partidă, Edi Iordănescu a dezvăluit că nici nu a realizat că a fost ziua lui sâmbătă.

”Un punct câştigat. Nu pot să încep decât prin a-mi felicita echipa. E un rezultat important împotriva unei contracandidate care are de recuperat o anumită distanţă faţă de noi.

Vă spun cu sinceritate că am gândit jocul pentru 3 puncte. Eram conştient că va fi un joc foarte dificil. Aveam şi plasa de siguranţă, să obţinem un punct.

Am gândit jocul într-un fel, am vrut să avem mingea, dar ce s-a întâmplat, condiţiile de joc, a trebuit să ne repoziţionăm.

Am schimbat 3 jucători încercând să ne adaptăm la condiţiile de joc.

Echipa a răspuns bine. Am făcut o modificare la pauză, am întors triunghiul de la mijlocul terenului. Am reuşit să tragem acest punct, muncit. Am avut eficienţă.

(n.r.: despre Ianis Hagi) Am avut ceva emoţii să îl expun pe acest teren. A intrat bine, conectat, mi-a plăcut că nu a avut niciun fel de trac”, a declarat selecţionerul României, Edi Iordănescu, EXCLUSIV pentru Antena 1, după Kosovo – România 0-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și