Închide meniul
Video

EXCLUSIV Edi Iordănescu, după Kosovo – România 0-0: „Îmi felicit echipa, e un punct câştigat”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 iunie 2023, 0:20

Reclamă

Edi Iordănescu, după Kosovo - România 0-0

Edi Iordănescu, la interviul de după Kosovo - România 0-0 / AntenaSport

Edi Iordănescu s-a arătat mulţumit după Kosovo – România 0-0. Selecţionerul României a împlinit astăzi 45 de ani. La interviul de după partidă, Edi Iordănescu a dezvăluit că nici nu a realizat că a fost ziua lui sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu i-a felicitat pe jucătorii săi pentru remiza obţinută la Priştina. Selecţionerul României a punctat că meciul s-a disputat pe un teren foarte dificil. Kosovo – România 0-0 a fost transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu, după Kosovo – România 0-0: „Îmi felicit echipa, e un punct câştigat”

Mulţumesc pentru urări. Nu am simţit că a fost ziua mea astăzi, dar era mai puţin important.

Un punct câştigat. Nu pot să încep decât prin a-mi felicita echipa. E un rezultat important împotriva unei contracandidate care are de recuperat o anumită distanţă faţă de noi.

Vă spun cu sinceritate că am gândit jocul pentru 3 puncte. Eram conştient că va fi un joc foarte dificil. Aveam şi plasa de siguranţă, să obţinem un punct.

Reclamă

Am gândit jocul într-un fel, am vrut să avem mingea, dar ce s-a întâmplat, condiţiile de joc, a trebuit să ne repoziţionăm.

Am schimbat 3 jucători încercând să ne adaptăm la condiţiile de joc.

Echipa a răspuns bine. Am făcut o modificare la pauză, am întors triunghiul de la mijlocul terenului. Am reuşit să tragem acest punct, muncit. Am avut eficienţă.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre teren) Cu tot respectul, mi s-a părut că nu s-au făcut eforturi cu adevărat ca să rezolve situația cu terenul. Nu te poți pune cu vremea, dar au intervenit doar cu două ore înainte de meci și cu puține persoane.

„Echipa a arătat caracter, a dat ce are mai bun”

Rămânem cu o seară în care echipa a arătat caracter, ştie să şi sufere. Încet-încet formăm o echipă care sperăm să ne ducă la Euro.

(n.r.: despre accidentarea lui Camora) A fost o problemă pentru noi, ne-a dat peste cap. Nu e uşor când pierzi un jucător în prima repriză, ne-am adaptat. Fiecare jucător care a fost introdus pe teren a dat tot ce a dat mai bun, cei care au intrat la fel.

Adversarii au avut câteva ocazii bune, dar şi noi am avut şansele noastre. Îl felicităm pe Horaţiu Moldovan, a dat siguranţă.

Am arătat că am putut să construim cu Andorra, cu Belarus. Vedeţi ce a făcut Elveţia cu Andorra, 2-1. Hai să găsim punctele bune, echipa a dat ce are mai bun. Va fi o provocare să recuperăm băieţii pentru Elveţia. Referitor la Denis, a avut nişte probleme musculare, dar mai mult decât atât am considerat că George poate fi o soluţie mai bună pe acest teren.

(n.r.: despre Ianis Hagi) Am avut ceva emoţii să îl expun pe acest teren. A intrat bine, conectat, mi-a plăcut că nu a avut niciun fel de trac”, a declarat selecţionerul României, Edi Iordănescu, EXCLUSIV pentru Antena 1, după Kosovo – România 0-0.

Horaţiu Moldovan, prima reacţie după paradele de vis din România – Kosovo 0-0: „Mergem cu gândul la victorie în Elveţia!”

Horaţiu Moldovan a oferit prima reacţie, după ce România a remizat în deplasarea din Kosovo, scor 0-0. Portarul, care a debutat pentru naţională într-un meci oficial, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de „tricolori” la Priştina, mărturisind că meciul a fost unul extrem de greu.

Reclamă

Duelul din preliminariile EURO 2024, dintre Kosovo şi România, a fost în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Horaţiu Moldovan a analizat partida României de la Priştina, şi a ajuns la concluzia că rezultatul obţinut este unul bun pentru „tricolori”, ţinând cont de faptul că au plecat neînvinşi de la Priştina. Portarul a mai declarat că obiectivul naţionalei înaintea duelului cu Elveţia este victoria, fiind de părere că orice este posibil în fotbal, chiar şi pe terenul favoritei grupei de calificare.

„A fost un meci foarte dificil, un teren foarte greu. Dar am arătat că suntem un grup unit, suntem o familie. Cu această atitudine vom merge la EURO. Ştiam că o să avem un meci dificil, ei îşi jucau ultima şansă la acest meci.

Şi terenul a fost foarte greu, ne-a îngreunat tactica. Aveam o cu totul altă tactică, nu să jucăm mingi lungi. Dar ne-am acomodat, plecăm neînvinşi de aici.

Mă bucur că s-a apelat la mine în această seară, vin cu acelaşi gând la fiecare convocare. Sunt mândru să port acest tricou, sper să reprezint ţara cât mai bine.

Dacă ai intervenţii bune, prinzi încredere, eşti încrezător la ceea ce urmează.

Cred că toate meciurile sunt dificile, mergem doar cu gândul la victorie în Elveţia. Orice e posibil, într-adevăr întâlnim o echipă foarte bună. Sunt aici să-mi fac treaba. Cred că mai sunt multe puncte puse în jos, nu ne interesează ce fac alţii.

Îl aşteptam şi pe Ianis, a trecut printr-o perioadă foarte grea. E un băiat de caracter, un fotbalist foarte bun şi cred că ne ajută în orice moment în care este aici”, a declarat Horaţiu Moldovan, într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu – Wang Chuqin e ACUM în AntenaPLAY. Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și