Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit ce i-a transmis Octavian Popescu după debutul la naționala României

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2022, 8:31

Mihai Stoica a dezvăluit ce i-a transmis Octavian Popescu după debutul la naționala României

Octavian Popescu, cerut titular la națională de Florin Lovin

Octavian Popescu, la echipa națională / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit ce i-a transmis Octavian Popescu după debutul la echipa națională. Jucătorul pe care Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro a fost aplaudat de mii de oameni, mai puțin de cei din Peluza Sud, care au ales să huiduie un puști de 19 ani la primul lui meci pentru națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cred că selecţionerul a găsit nişte răspunsuri, dar cred că sunt că: ‘pe ăştia nu-i mai chem’. Mai departe sunt prea subiectiv să zic că de când au intrat ai noştri s-a schimbat jocul. Pariul pus ieri mi-a ieşit şi Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână.

Mihai Stoica: Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele

Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, tot stadionul! Nu trebuie generalizat, unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion, dar lumea pe stadion a fost… Unii l-au huiduit pe Octavian.

I s-a scandat numele! Eu nu am auzit asta. Eu am auzit când se striga Tavi Popescu. Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”, a spus Mihai Stoica, la telekomsport.ro.

Octavian Popescu, apărat de Edi Iordănescu

Octavian Popescu a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Atacantul de 19 de ani de la FCSB a avut parte de momente neplăcute după ce a intrat pe teren, în minutul 62. Ultraşii celor de la CSA Steaua, prezenţi în tribună, l-au huiduit la fiecare atingere de balon.

Reclamă

La fel ca Mihai Stoica, Edi Iordănescu nu s-a ferit să le transmită un mesaj fanilor din Peluza Sud, care au avut o reacţie acidă şi la adresa lui şi a şefilor Federaţiei. La final, aceştia au strigat: „Demisia!”.

„Am văzut că a fost un război cu anumiți jucători. Credeți că e normal? Tavi Popescu e un debutant. Eu sunt genul care nu-mi schimb vorbele de la o zi la alta, va fi infinit mai greu dacă nu avem răbdarea că asta e nivelul și că nu trebuie să mai facem parelele cu trecutul. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat potențial, e greu„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după România – Grecia 0-1.

Popescu, huiduit la debutul în tricoul naţionalei României

Octavian Popescu a fost introdus de Edi Iordănescu în minutul 62, în locul lui Alex Mitriță. Puștiul de 19 ani a avut parte de debutul la națională chiar la prima acțiune la care a fost convocat.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu, star la FCSB în acest sezon, a fost huiduit de fanii rivalei CSA Steaua prezenți în Ghencea. Peluza Sud a reacționat vehement la fiecare atingere de balon a puștiului de 19 ani, dar, după spusele lui Mihai Stoica, acesta nici măcar nu i-a auzit.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și