Închide meniul

România – Grecia 0-1 | „Credeţi că e normal?” Edi Iordănescu i-a arătat cu degetul pe fanii care l-au huiduit pe Octavian Popescu la debut: „A fost ‘război’ cu anumiţi jucători”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2022, 23:43

România – Grecia 0-1 | „Credeţi că e normal? Edi Iordănescu i-a arătat cu degetul pe fanii care l-au huiduit pe Octavian Popescu la debut: „A fost război cu anumiţi jucători

Octavian Popescu, apărat de Edi Iordănescu după România - Grecia 0-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Atacantul de 19 de ani de la FCSB a avut parte de o surpriză după ce a intrat pe teren, în minutul 62. Ultraşii celor de la CSA Steaua, prezenţi în tribună, l-au huiduit la fiecare atingere de balon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu s-a ferit să le transmită un mesaj fanilor din Peluza Sud, care au avut o reacţie acidă şi la adresa lui şi a şefilor Federaţiei. La final, aceştia au strigat: „Demisia!”.

Edi Iordănescu, reacţie categorică după ce Octavian Popescu a fost huiduit la debut

Am văzut că a fost un război cu anumiți jucători. Credeți că e normal? Tavi Popescu e un debutant. Eu sunt genul care nu-mi schimb vorbele de la o zi la alta, va fi infinit mai greu dacă nu avem răbdarea că asta e nivelul și că nu trebuie să mai facem parelele cu trecutul. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat potențial, e greu„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după România – Grecia 0-1.

Fostul antrenor de la FCSB l-a debutat şi pe Radu Drăguşin şi a anunţat şi care va fi principalul criteriu de selecţie la naţionala României.

Trebuie să arate personalitate, caracter. Nu putem să condamnăm publicul. Gloria nu ți-o dă nimeni cadou. Trebuie să lupți pentru ea. Este ceea ce contează cel mai mult pentru mine, mentalitatea pe care o aduc. Este criteriul principal de selecție de acum. Cine vine doar să bifeze un meci la echipa națională, se va elimina„, a precizat selecţionerul României.

Reclamă

Octavian Popescu, huiduit la debutul în tricoul naţionalei României

Octavian Popescu a fost introdus de Edi Iordănescu în minutul 62, în locul lui Alex Mitriță. Puștiul de 19 ani are parte de debutul la națională chiar la prima acțiune la care a fost convocat.

Tavi Popescu, star la FCSB în acest sezon, a fost huiduit de fanii rivalei CSA Steaua prezenți în Ghencea. Peluza Sud a reacționat vehement la fiecare atingere de balon a puștiului de 19 ani.

Edi Iordănescu a transmis înaintea partidei că are de gând să îi ofere mai multe minute în teren lui Octavian Popescu. Puștiul de la FCSB a declarase că se așteaptă să joace măcar 10 minute.

Reclamă 4 / 0/3

România – Grecia LIVE TEXT | Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • România – Grecia 0-1
  • Edi Iordănescu, prima reacţie după ce Octavian Popescu a fost huiduit la debut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și