Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit, după ce Darius Olaru a fost scos din lotul României: „E bătaie de joc!”

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2023, 21:16

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit, după ce Darius Olaru a fost scos din lotul României: „E bătaie de joc!

Mihai Stoica, critici pentru Dorin Rotariu după transferul la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a răbufnit, după ce Darius Olaru a fost scos din lotul României. Managerul general de la FCSB a declarat că „este o bătaie de joc” ce se întâmplă cu mijlocaşul, dacă el s-a antrenat normal cu o zi înainte să fie anunţat că nu va juca contra celor din Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ziua partidei cu Andorra, FRF a emis un comunicat oficial prin care a anunţat că Darius Olaru a acuzat probleme medicale, ca urmare nu va face parte din lotul lui Edi Iordănescu, pentru duelul cu Andorra. Partida se va vedea în format live text, pe AS.ro, de la 21:45.

Mihai Stoica a răbufnit, după ce Darius Olaru a fost scos din lotul României

Mihai Stoica s-a revoltat de decizia luată de cei de la FRF, şi a subliniat faptul că Darius Olaru s-a antrenat normal, cu o zi înainte de meci. MM susţine că cei de la FCSB nu au fost anunţaţi despre o posibilă accidentare a mijlocaşului, astfel că pune sub semnul întrebării problemele acestuia medicale.

De asemenea, managerul general de la FCSB consideră că FRF ar fi trebuit să anunţe mai repede posibila accidentare a lui Darius Olaru, şi nu în ziua partidei cu Andorra.

„Eu n-am vorbit cu Olaru, dar vreau să spun următorea chestie. Dacă Olaru s-a antrenat ieri normal, atunci e bătaie de joc. Dacă nu s-a antrenat ieri normal, e ok. Dacă nu s-a antrenat ieri normal pentru că în urmă cu două zile a simțit ceva, ar fi trebuit trimis acasă să aibă două zile libere și să se trateze. Dacă ieri s-a antrenat normal, suntem bătaia lor de joc.

Reclamă

Știu sigur ce am citit din comunicatul FRF. A spus doctorul lor doctorului nostru că acum două zile ar fi avut o mică problemă la antrenament. Repet, dacă ieri s-a antrenat normal înseamnă că n-a avut nicio problemă.

Au spus că nu face parte din lot, în urma unei accidentări. Adică e în tribună! La antrenamentul de alaltăieri ar fi simțit ceva, dar nimic special. Nu știu dacă a plecat azi sau nu din cantonament. Nu mă interesază. Azi e duminică, e liberă echipa de club. Vineri a simțit ceva. Dacă sâmbătă s-a antrenat normal, atunci e bătaie de joc că azi a fost anunțat că stă în tribună. Dacă vineri a depistat medicul naționalei, nu ar fi trebuit să se antreneze sâmbătă și să fie eliberat ca să vedem ce are. Eu trag concluzia că nu are nimic pentru că nu am fost informați.

Din declarațiile lor am văzut că Mihăilă a avut o problemă medicală și a jucat. Repet, dacă s-a antrenat ieri, avem o problemă. Dacă avea o problemă, trebuia să fim anunțați”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Darius Olaru a părăsit cantonamentul României

Ilie Dumitrescu a avut o primă reacţie după ce Darius Olaru a părăsit cantonamentul României, înainte de meciul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024.

„Vorbim, totuși, de un jucător într-o formă sportivă foarte bună. Unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Este o pierdere pentru că la un meci cu o echipă care cedează deliberat terenul, care acoperă foarte bine zonele, o echipă agresivă, este nevoie de jucători care să aibă ultima pasă și el are calitatea asta, el are inițiativă.

Tot timpul împinge foarte bine liniile, deci era un jucător extrem de util. E destul de complicat. Sunt soluții. Răzvan Marin, ai Cicâldău probabil. Răzvan Marin, Cicâldău, ai Stanciu în poziția asta de inter pe postul lui Olaru.

Plus că, mai ales dacă întâlnim un adversar care, cu siguranță, nu mai avem niciun semn de întrebare cum va aborda jocul, vorbim despre o echipă o tendință clară de a acoperi foarte bine zonele, repet, agresivi. Și atunci cred că poți folosi pe linia asta de interi și jucători cu profil, să spun eu, mai ofensiv”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și