Închide meniul

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Darius Olaru a părăsit cantonamentul României, înainte de meciul cu Andorra

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 14:55

Reclamă
Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Darius Olaru a părăsit cantonamentul României, înainte de meciul cu Andorra

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Darius Olaru a părăsit cantonamentul României

Darius Olaru, în tricoul FCSB - Hepta

Ilie Dumitrescu a avut o primă reacţie după ce Darius Olaru a părăsit cantonamentul României, înainte de meciul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024, ce se va disputa azi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul celor de la FCSB a acuzat probleme medicale la finalul antrenamentului oficial de sâmbătă seară şi nu a fost inclus în lot pentru duelul cu Andorra.

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce Darius Olaru a părăsit cantonamentul României, înainte de meciul cu Andorra

„Vorbim, totuși, de un jucător într-o formă sportivă foarte bună. Unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Este o pierdere pentru că la un meci cu o echipă care cedează deliberat terenul, care acoperă foarte bine zonele, o echipă agresivă, este nevoie de jucători care să aibă ultima pasă și el are calitatea asta, el are inițiativă.

Tot timpul împinge foarte bine liniile, deci era un jucător extrem de util. E destul de complicat. Sunt soluții. Răzvan Marin, ai Cicâldău probabil. Răzvan Marin, Cicâldău, ai Stanciu în poziția asta de inter pe postul lui Olaru.

Plus că, mai ales dacă întâlnim un adversar care, cu siguranță, nu mai avem niciun semn de întrebare cum va aborda jocul, vorbim despre o echipă o tendință clară de a acoperi foarte bine zonele, repet, agresivi. Și atunci cred că poți folosi pe linia asta de interi și jucători cu profil, să spun eu, mai ofensiv.

Reclamă

Gen Moruțan, gen Stanciu, gen Ianis Hagi și să abordezi cu jucători în bandă gen Mihăilă, Moruțan sau Man, Coman. Adică, de la mijloc în sus eu zic că avem soluții”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de iamsport.ro.

Darius Olaru s-a accidentat

Pentru a nu risca o accidentare mai gravă, staff-ul medical al naţionalei a decis ca Darius Olaru să nu fie inclus în lotul pentru partida din această seară.

„Aseară, după antrenamentul oficial, în urma discuției avute cu Darius Olaru, staff-ul tehnic a decis să nu mizeze pe fotbalistul de la FCSB la meciul din această seară.

Reclamă 4 / 0/3

Darius acuză probleme medicale și, în urma consultării staff-ului medical, s-a luat decizia ca mijlocașul să nu facă parte din lot la meciul cu Andorra pentru a nu risca o accidentare mai gravă. Echipa națională a României îi urează lui Darius să se recupereze rapid și îl așteaptă din nou la următoarele partide!”, a anunţat frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și