Închide meniul

Mihai Stoica a remarcat un „tricolor” după ce România s-a calificat la EURO 2024: „Nu s-a pus problema să fie înlocuit”

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 9:04

Reclamă
Mihai Stoica a remarcat un tricolor” după ce România s-a calificat la EURO 2024: Nu s-a pus problema să fie înlocuit”

Mihai Stoica a remarcat un „tricolor” după ce România s-a calificat la EURO 2024

Mihai Stoica, după un meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a remarcat un „tricolor” după ce România s-a calificat la EURO 2024. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre performanța elevilor lui Edi Iordănescu, din partida cu Israel. De asemenea, „MM” și-a numit și favoritul din meciul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul din Ungaria s-a încheiat cu victoria României, scor 2-1. Chiar dacă „tricolorii” s-au calificat la EURO după meciul cu Israel, tot mai au de jucat un meci în preliminarii. Este vorba despre partida cu Elveția, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Mihai Stoica a remarcat un „tricolor” după ce România s-a calificat la EURO 2024. Despre ce jucător este vorba

După duelul dintre Israel și România, managerul general de la FCSB a dezvăluit faptul că a fost impresionat de prestația lui George Pușcaș, care a fost unul dintre eroii echipei naționale.

Mihai Stoica a menționat faptul că nu s-a pus problema ca atacantul să fie înlocuit de către Edi Iordănescu, având în vedere faptul că, în opinia sa, jucătorul de la Genoa a avut o prestație de zile mari.

„Puşcaş, în afară că a marcat golul ăla, a mai avut o execuţie de mare jucător (n.r. călcâiul). Nici măcar nu s-a pus problema să fie înlocuit. Am văzut la finalul meciului bucuria lui Alibec care s-a dus la Puşcaş şi s-a aruncat pe el. Asta spune multe. Sunt unii jucători care se gândesc la ei, şi nu la echipă”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Pentru George Pușcaș, golul pentru echipa națională, din partida cu Israel, a reprezentat o gură de aer proaspăt. Atacantul lui Edi Iordănescu nu a mai reușit să marcheze, înafară de golul din acest meci, de aproximativ 8 luni.

Reacția italienilor de la Genoa după ce George Pușcaș a calificat România la EURO 2024

După meciul câștigat de către România, oficialii celor de la Genoa au oferit o reacție, pe rețelele de socializare, având în vedere faptul că în echipa lui Edi Iordănescu se aflau doi jucători legititmați la formația din peninsulă. Este vorba despre George Pușcaș și Radu Drăgușin.

Reprezentanții „grifonilor” l-au lăudat pe atacant, care a fost unul dintre eroii echipei naționale din partida de la Felcsut, care a adus calificarea la Campionatul European din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

„Genoa Globetrotters! Un gol marcat de Pușcaș a calificat România la EURO 2024! Felicitări, Radu și George! (n.r. Radu Drăgușin și George Pușcaș)”, au notat oficialii celor de la Genoa, pe contul oficial de Facebook.

Atacantul echipei naționale a marcat în minutul 10 al duelului cu Israel. La momentul respectiv, Denis Drăguș a trimis un șut de senzație spre poarta adversarilor, care a fost respins de portar, în bara transversală. Totuși, Pușcaș a profitat de această respingere și a trimis balonul direct în poartă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și