Închide meniul

Reacția italienilor de la Genoa după ce George Pușcaș a calificat România la EURO 2024. Eroul nostru, lăudat de echipa de club

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 8:12

Reclamă
Reacția italienilor de la Genoa după ce George Pușcaș a calificat România la EURO 2024. Eroul nostru, lăudat de echipa de club

Reacția italienilor de la Genoa după ce George Pușcaș a calificat România la EURO 2024

George Pușcaș / Profimedia

Reacția italienilor de la Genoa după ce George Pușcaș a calificat România la EURO 2024. Oficialii formației din peninsulă au vorbit despre reușita atacantului echipei naționale, eroul nostru din partida din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a înscris golul care a dus scorul de 1-1, în meciul cu Israel. De asemenea și Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea României la turneul final din Germania. Scorul partidei a fost de 2-1 în favoarea „tricolorilor”, iar duelul care a adus calificarea a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reacția italienilor de la Genoa după ce George Pușcaș a calificat România la EURO 2024. Ce au scris despre atacantul echipei naționale

După meciul câștigat de către România, oficialii celor de la Genoa au oferit o reacție, pe rețelele de socializare, având în vedere faptul că în echipa lui Edi Iordănescu se aflau doi jucători legititmați la formația din peninsulă. Este vorba despre George Pușcaș și Radu Drăgușin.

Reprezentanții „grifonilor” l-au lăudat pe atacant, care a fost unul dintre eroii echipei naționale din partida de la Felcsut, care a adus calificarea la Campionatul European din Germania.

„Genoa Globetrotters! Un gol marcat de Pușcaș a calificat România la EURO 2024! Felicitări, Radu și George! (n.r. Radu Drăgușin și George Pușcaș)”, au notat oficialii celor de la Genoa, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Atacantul echipei naționale a marcat în minutul 10 al duelului cu Israel. La momentul respectiv, Denis Drăguș a trimis un șut de senzație spre poarta adversarilor, care a fost respins de portar, în bara transversală. Totuși, Pușcaș a profitat de această respingere și a trimis balonul direct în poartă.

George Puşcaş, mesaj suprem de iubire de ţară

Contestat puternic pentru forma slabă prin care trece, Puşcaş a fost cel care a egalat în Ungaria şi a deschis drumul naţionalei României spre EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul a marcat după o pauză de mai bine de un an pentru echipa naţionalei, Iar la finalul victoriei cu Israel, atacantul de la Genoa a oferit declaraţii emoţionante.

„Este un sentiment de mândrie pentru că această calificare a fost una dificilă. A fost una lungă şi ştiam că toţi dintre noi o vom scoate la capăt. A fost ceva frumos şi în sfârşit s-a ajuns să putem face mândră o ţară întreagă şi orice român care s-a uitat la noi. Sper să fi adus o bucurie în casele oamenilor.

Eu personal am zis-o mereu, nu doar acum când e calificare, am zis-o şi în momentele grele, tricoul ăsta înseamnă pentru mine cea mai mare mândrie. Nu există sentiment mai mare când pot să îmbrac tricoul României. Nicu zicea că are tatuat pe piele România şi steagul României, eu am tatuat în inimă. 

(Reporter: Un mesaj pentru români) Să fiţi fericiţi astăzi şi vreau doar să spun că astăzi e sărbătoare, dar că la EURO 2024 vrem să mergem acolo şi să arătăm bine. Vrem să continuăm drumul ăsta frumos şi să nu ne oprim la calificarea asta. Da, e frumoasă, dar vrem să putem să facem pasul şi mai sus şi să arătăm şi mai bine”, a spus George Pușcaș, la finalul partidei, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și