Închide meniul

Mihai Stoica anunță schimbarea majoră a lui Dan Petrescu după ce va prelua naționala. ”Vă dau în scris”

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 8:34

Mihai Stoica anunță schimbarea majoră a lui Dan Petrescu după ce va prelua naționala. ”Vă dau în scris”

Dan petrescu, nervos după un meci

Hepta

  • Dan Petrescu a negociat cu FRF
  • Petrescu va da un răspuns pe 19 decembrie

„Poate să schimbe sistemul în două zile. Aşa a făcut la Urziceni şi aşa a câştigat campionatul. Lui Petrescu nu îi trebuie timp, Petrescu e om de acţiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: Nu o să înjure niciodată Petrescu, dacă ajunge selecţioner

Nu o să înjure niciodată Petrescu, dacă ajunge selecţioner, vreun jucător la echipa naţională, niciodată. Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Niciodată.

Păi, Manea e Manea, Maftei era Maftei! Vorbim de un jucător de 30 de ani. Dacă ajunge acolo, vă dau în scris că n-o să înjure pe nimeni. Poate în gând”, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Cristian Manea, înjurat de Dan Petrescu

Dan Petrescu a avut de-a lungul anilor mai multe ieșiri în decord, la adresa jucătorilor. Celebru rămâne momentul în care camerele TV au susprins înjurăturile la adresa lui Cristi Manea.

Totul se întâmpla la finalul anului 2017, într-un Universitatea Craiova – CFR 2-1. Petrescu l-a înjurat pe Manea, fiind nemulțumit de poziționarea acestuia pe teren.

Reclamă

Răzvan Burleanu, ofertă de nerefuzat pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu poate fi noul selecţioner al României. Antrenorul lui CFR Cluj a primit acordul lui Neluţu Varga de a discuta cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. Negocierile s-au purtat deja la Cluj-Napoca, iar oficialii FRF sunt convinşi că i-au găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi.

Pentru a-şi îndeplini visul de a ajunge pe banca naţionalei României, Dan Petrescu trebuie să scape de clauza de reziliere de 600.000 de euro. Burleanu nu este dispus să o plătească, dar îi oferă un salariu pe măsura pretenţiilor „Bursucului”. 50.000 de euro ar câştiga, lunar, Petrescu la liderul Ligii 1.

„Nu cred că s-a plâns cineva până acum de o colaborare cu FRF. Acum eu nu pot să vă spun o sumă pentru că nu pot să înaintez acest lucru. Totdeauna se ajunge la un acord destul de logic pentru ambele părţi şi cu clauzele de rigoare. Nu e vorba numai de un salariu, ci şi de multe alte lucruri. Este decizia lui, noi o să ne străduim să fim extrem de atenţi cu orice amănunt contractual.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia să ştiţi că îşi plăteşte toate datoriile înainte de sfârşitul lunii. Niciodată un membru nu a suferit din acest lucru. Ce s-a promis, s-a plătit exact la timp. Poate chiar şi înainte cu câteva zile. Din punct de vedere al situaţiei economice nu ne plângem„, a declarat Mihai Stoichiţă.

CFR Cluj mai are de disputat cinci meciuri până la finalul acestui an. Se va duela în Liga 1 cu Chindia, CS Mioveni, Farul şi FC Argeş. La acestea se adaugă confruntarea din Conference League, cu Jablonec.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”