Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de Dennis Man: „E primul jucător pe care numărul 10 pare că stă foarte bine!” Ce a spus despre Darius Olaru + Sfat pentru Edi Iordănescu: „Mi s-a părut de echipa naţională!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 23:24

Mihai Stoica, impresionat de Dennis Man: „E primul jucător pe care numărul 10 pare că stă foarte bine! Ce a spus despre Darius Olaru + Sfat pentru Edi Iordănescu: „Mi s-a părut de echipa naţională!

Mihai Stoica l-a comparat pe De Bruyne cu Darius Olaru

Hepta

Mihai Stoica a analizat primele două meciuri din mandatul lui Edi Iordănescu. Echipa naţională a pierdut cu Grecia, scor 0-1, şi a remizat cu Israel, scor 2-2. Managerul general al FCSB a avut mai mulţi jucători remarcaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost imprestionat de Dennis Man, fost jucător la FCSB. Darius Olaru, Florin Niţă, Vlad Chiricheş şi Marius Marin au fost şi ei pe placul oficialului vicecampioanei.

Mihai Stoica, impresionat de Dennis Man

„Diferenţă mare. Au fost patru reprize. Prima în care am funcţionat bine, nu doar ca scor. Declinul a fost după haosul ăla, după schimbarea lui Chiricheş. După schimbarea lui, nu am avut niciun apărător să-i coordoneze pe ceilalţi. Burcă vorbea încontinuu, dar nu l-am văzut la goluri.

În afara lui Niţă, care e certitudine… Probabil nu mai apără la Sparta Praga, dar portar ca Niţă nu mai găseşti prin Europa. Rar mi-a fost dat să văd cum apără la naţională. Un portar care să dea o astfel de siguranţă, rar mai vezi. Tătăruşanu e prea mare, ca să discutăm. A apărat la Fiorentina, la Milan, la Lyon, a ajuns la Milan şi unii au putut să critice venirea lui acolo. E de noaptea minţii.

Niţă, Chiricheş, indiscutabil, Marius Marin îmi place. Joacă la Pisa meci de meci, iar un alt fotbalist care mi-a plăcut a fost Dennis Man. Cicâldău a făcut un meci bun, dar Dennis Man, poate e supărat pe mine, că am văzut o declaraţie că din cauza mea a plecat (n.r. – de la FCSB), că l-am forţat, dar e posibil ca purgatoriul din Serie B să-l ajute mult, că am văzut alt Dennis Man. E primul jucător pe care numărul 10 pare că stă foarte bine. La club joacă 3-4-3 şi e Bancu, joacă în bandă, iar acum e atacant stânga”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Darius Olaru, lăudat de Mihai Stoica

Darius Olaru a fost titularizat în meciul de pe Netanya Stadium. Mijlocaşul FCSB a fost ales să joace alături de Marius Marin. Cei doi i-au înlocuit pe Răzvan Marin şi Bordeianu, care au fost la închidere în eşecul de pe Ghencea.

Ghinionul de care a avut parte Edi Iordănescu, care a pierdut jucători pe bandă rulantă, s-a dovedit a fi o şansă uriaşă pentru Dariu Olaru. Fotbalistul de la FCSB a fost chemat la prima reprezentativă după ce Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

„N-am vrut să spun mult despre Olaru, că sunt subiectiv, dar am văzut că au spus alţii şi e suficient. Olaru e un jucător care face ambele faze. Sâmbătă dimineaţă i-am spus că merge la naţională şi i-am spus că poate pleca fără să se mai antreneze. A vrut să se antreneze şi a fost primul la parametrii de sâmbătă. De aia pe Olaru o să-l vedeţi în clinciuri, niciodată ferindu-se de contact. Nu e De Jong, care să facă ordine pe teren, dar e mereu în luptă”, a mai spus managerul general al FCSB pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, managerul general al FCSB l-a lăudat şi pe Marius Marin. Ba mai mult, acesta îl sfătuieşte pe Edi Iordănescu să îl mai convoace la echipa naţională.

„Eu cred că s-a convins cu Marius Marin, mi s-a părut de echipa naţională. Nu i-a fost uşor lui Edi cu cazurile de COVID-19. Nu avem fundaş lateral. Nici fundaş dreapta, nici stânga. Nu sunt la nivelul celorlalţi jucători. Cred că avem un închizător, Marius Marin, nu avem număr 9. Ivan e foarte bun, dar la Craiova joacă bine în partea stângă. Îi ai pe Octavian Popescu, îl văd pe Mihăilă alergând şi am o speranţă”, a transmis Mihai Stoica.

Mihai Stoica, dialog fabulos cu Octavian Popescu după Israel – România 2-2

Mihai Stoica a dezvăluit ce dialog fabulos a avut cu Octavian Popescu, după ce „perla” de la FCSB a intrat în teren în partida cu Israel în minutul 80. Mihai Stoica l-a consolat pe Tavi Popescu prin faptul că şi Zlatan Ibrahimovic a intrat în acelaşi minut în Polonia – Suedia.

Tocmai din cauza faptului că Edi Iordănescu l-a folosit pe Tavi Popescu doar în finalul partidei cu Israel, Gigi Becali l-a atacat pe selecţioner.

”Am discutat cu Tavi după meci. Să spun ce… Am vorbit imediat după meci, mă uitam la Polonia – Suedia şi scriam cu Octavian. Am prins schimbarea lui Ibrahimovic, în minutul 80 a fost schimbarea, inexplicabil să-l bagi atunci pe Ibra. I-am făcut poză şi i-am spus: vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80.

Ce jucător în Europa a marcat trei goluri de la distanţă de senzaţie? Sa-mi daţi un nume! Sunt fenomenale! Ce jucător a dat două bare de la distanţă? E clar că are ceva special. Eu cred că aşa a gândit-o el, Edi. La naţională e o eroare majoră să iei în calcul vârsta, nu ai voie. Să ne amintim când a debutat Hagi, Dorinel Munteanu, care bătea recordurile. Nu contează!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și