Închide meniul

Mihai Stoica, dialog fabulos cu Octavian Popescu după Israel – România 2-2: „I-am spus: ‘vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80’!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2022, 21:41

Reclamă
Mihai Stoica, dialog fabulos cu Octavian Popescu după Israel – România 2-2: „I-am spus: vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80!

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci

Mihai Stoica, bucurie la finalul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit ce dialog fabulos a avut cu Octavian Popescu, după ce „perla” de la FCSB a intrat în teren în partida cu Israel în minutul 80. Mihai Stoica l-a consolat pe Tavi Popescu prin faptul că şi Zlatan Ibrahimovic a intrat în acelaşi minut în Polonia – Suedia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tocmai din cauza faptului că Edi Iordănescu l-a folosit pe Tavi Popescu doar în finalul partidei cu Israel, Gigi Becali l-a atacat pe selecţioner.

Mihai Stoica, dialog fabulos cu Octavian Popescu

Am discutat cu Tavi după meci. Să spun ce… Am vorbit imediat după meci, mă uitam la Polonia – Suedia şi scriam cu Octavian. Am prins schimbarea lui Ibrahimovic, în minutul 80 a fost schimbarea, inexplicabil să-l bagi atunci pe Ibra. I-am făcut poză şi i-am spus: vezi, tu şi Ibrahimovic intraţi în minutul 80. 

Ce jucător în Europa a marcat trei goluri de la distanţă de senzaţie? Sa-mi daţi un nume! Sunt fenomenale! Ce jucător a dat două bare de la distanţă? E clar că are ceva special. Eu cred că aşa a gândit-o el, Edi. La naţională e o eroare majoră să iei în calcul vârsta, nu ai voie. Să ne amintim când a debutat Hagi, Dorinel Munteanu, care bătea recordurile. Nu contează!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a atacat dur pe Edi Iordănescu

Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după ce antrenorul naţionalei l-a folosit pe Octavian Popescu doar pe finalul meciului Israel – România 2-2. „Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă”, e mesajul clar al patronului de la FCSB.

Reclamă
Reclamă

”Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu. Câştigă meciuri singur el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el.  Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și