Închide meniul

Mihai Stoica, ironie incredibilă la adresa lui Edi Iordănescu din cauza lui Florinel Coman: „Poate s-a referit la diurnă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2022, 22:46

Mihai Stoica, ironie incredibilă la adresa lui Edi Iordănescu din cauza lui Florinel Coman: „Poate s-a referit la diurnă!

Edi Iordănescu nu exclude din start o revenire la FCSB. A îngropat securea războiului cu Gigi Becali

Mihai Stoica şi Edi Iordănescu au colaborat la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica, ironie incredibilă la adresa lui Edi Iordănescu din cauza lui Florinel Coman. O declaraţie dată de selecţionerul României l-a deranjat pe managerul general de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a enervat după ce l-a auzit pe Edi Iordănescu că „i-a întins o mână” lui Florinel Coman în momentul în care a decis să îl convoace pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia, pe care naţionala României le-a disputat în această lună.

Mihai Stoica, ironie incredibilă la adresa lui Edi Iordănescu

„Florinel e ok. Dacă nu era ok, era trimis la echipa de club să se vindece și să se antreneze. A fost ajutat (n.r – râde). Poate s-a referit la diurnă. Nu știu, nu vreau să fiu malițios, dar, dacă m-am născut așa, e greu să mă schimb la 57 de ani”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Declaraţia lui Edi Iordănescu care l-a deranjat pe Mihai Stoica

Selecţionerul României a dezvăluit că absenţele lui Valentin Mihăilă şi Andrei Ivan au contribuit la decizia de a-l convoca pe mijlocaşul de la FCSB.

Totodată, Edi Iordănescu a declarat că Florinel Coman are nevoie de meciuri la echipa naţională, pentru a-şi recăpăta încrederea, după o perioadă în care a fost măcinat de accidentări. Selecţionerul a mai mărturisit că „Mbappe de România” intră în planurile sale şi în vederea preliminariilor pentru Euro 2024.

Reclamă

„Referitor la Florinel Coman, e un jucător care poate ajuta România pentru European. E un jucător care vine după o perioadă foarte grea și pe care eu îl cunosc foarte bine. Și al cărui potențial îl cunosc foarte bine. Ținând cont și de absențele lui Mihăilă și Ivan, este o mână întinsă din partea mea pentru Florinel Coman.

Am întins și această mână, iar așteptarea mea este una mare. În cel mai scurt timp, el să dea două mâini înapoi pentru echipa națională. Are nevoie de acest impuls”, spunea Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Finlanda şi România.

Mihai Stoica, despre Maxim şi Mitriţă: „Ei nu prea ar mai fi vrut să vină”

Mihai Stoica a fost cel care a lansat zvonurile că Alex Maxim şi Mitriţă nu şi-au dorit să vină la echipa naţională. Mai mult, aceştia ar fi avut o reacţie surprinzătoare când au fost sunaţi de oficialii FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu m-aş referi atât la Florinel Coman, cât m-aş referi la Mitriţă şi Alex Maxim. Cu ei ar fi concurat pe post şi cu ei am înţeles că au fost probleme, asta spun ce ştiu din surse sigure.

Ei nu prea ar mai fi vrut să vină, jucătorii au cam decis să nu prea vină. Sau când au venit au spus, nu ştiu, «trimite-mi şi mie bilet la business, că altfel nu vin». Oamenii de la FRF nu pot să recunoască aşa ceva. Eu ştiu şi sume, şi tot„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ulterior, şi Edi Iordănescu a vorbit despre situaţia celor 2.

În primul rând îmi cereţi să comentez ce spune o persoană în parte. Am spus că focusul trebuie să rămână pe echipa actuală. Trebuie să fim transparenţi.

V-am spus că un criteriu fundamental în viziunea mea despre fotbal este că, pe lângă valoarea și formă de moment, este dorința foarte mare și necondiționată a jucătorilor de a veni la națională. Acolo unde simt rețineri sau jumătăți de măsură, va fi imediat linie și excludere, pentru că doar așa putem consolida spirit și mentalitate.

În ceea ce-i privește pe cei doi, e o poveste complexă. Am vorbit mai mult cu Maxim decât cu Mitriţă, am fost și în Turcia, a avut o mentalitate extraordinară în iunie, are un caracter deosebit.

Mitriţă e un jucător foarte talentat, dar nu reușește să descopere ce trebuie să facă pe teren, sper să se schimbe asta„, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, ironie incredibilă la adresa lui Edi Iordănescu din cauza lui Florinel Coman
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și