Închide meniul

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Edi Iordănescu: „Nu l-am văzut să se umfle! Și-a atras doar simpatie!”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 11:04

Reclamă
Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Edi Iordănescu: Nu l-am văzut să se umfle! Și-a atras doar simpatie!”

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Edi Iordănescu

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Laude la scenă deschisă din partea lui Mihai Stoica pentru Edi Iordănescu. MM l-a apreciat pe selecționerul României pentru discursul avut, după ce a calificat echipa națională la EURO 2024. Managerul general de la FCSB susține că Iordănescu Jr și-a atras doar simpatie, pe finalul preliminariilor, după începutul modest al „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda / Bosnia – Ucraina). După tragerea la sorți, Edi Iordănescu s-a declarat încrezător și a mărturisit că echipa națională poate trece de grupe.

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Edi Iordănescu

Mihai Stoica l-a apreciat pe Edi Iordănescu pentru reacțiile de la finalul campaniei de calificare la EURO 2024. MM susține că selecționerul a fost în război cu toată lumea, pe parcursul preliminariilor, oferind replici tuturor celor care i-au criticat jucătorii.

După ce a calificat România la EURO, după o pauză de opt ani, Mihai Stoica susține că Edi Iordănescu a avut un discurs echilibrat și nu s-a „umflat” pentru performanța pe care a reușit-o pe banca „tricolorilor”.

„Eu ştii pentru ce l-aş mai remarca? Deşi ne enerva pe toţi pe parcursul preliminarilor, a fost în război cu toată lumea, că nu ştiu cine ce a zis de nu ştiu ce jucător. Era în război cu toată lumea. Dar la final, după calificare, a avut un discurs extrem de echilbrat, decent.

Reclamă

Nu l-am văzut să se umfle, cum spunem noi în fotbal. A zis lăsaţi-mă în pace că sunt obosit. E un mare lucru. Intră în categoria antrenorilor care au realizat ceva şi se schimbă în bine! E mare lucru. Şi-a atras doar simpatie pe final”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după ce România şi-a aflat grupa la EURO 2024

Mihai Stoica a oferit o reacţie savuroasă, după ce România şi-a aflat grupa la EURO 2024. MM susţine că „tricolorii” au avut noroc la tragerea la sorţi, şi au reuşit să evite nume precum Franţa, Spania sau Germani, din prima urnă, pentru a pica cu Belgia.

Mihai Stoica susţine că românii ar putea ieşi în stradă să sărbătoarească, după ce echipa naţională a fost ocrotită de şansă la tragerea la sorţi de la Hamburg. MM a declarat că toţi îşi doreau Belgia din prima urnă, şi de asemenea, a mai menţionat că „tricolorii” au evitat nume precum Olanda sau Ungaria, din urna a doua, pentru a pica cu Slovacia.

Reclamă 4 / 0/3

„Între orice altă echipă din urna 1 şi Belgia…e treaba foarte bună! Dar să vedem, că e din prima urnă, nu te gândeşti că poţi să treci peste ea, dar să vedem. Toată lumea o voia pe Belgia din alea 6.

Când te uiţi la tragerea asta la sorţi, îţi vine să ieşi în stradă şi să sărbătoreşti, să mergi la Universitate şi să sărbătoreşti. Puteai să pici cu Olanda şi Franţa, dar tu ai picat cu Slovacia şi Belgia.

Nu ştim dincolo ce prindem, dar oricum Ucraina pare cea mai bună din cele 4. Au 4 titulari de la Şahtior în echipa naţională. Ucraina are echipă, pornind de la portarul care apără la Benfica şi până la Mudryk”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și