Închide meniul

„Îţi vine să ieşi în stradă să sărbătoreşti!” Mihai Stoica, reacţie savuroasă după ce România şi-a aflat grupa la EURO 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 21:47

„Îţi vine să ieşi în stradă să sărbătoreşti! Mihai Stoica, reacţie savuroasă după ce România şi-a aflat grupa la EURO 2024

Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit o reacţie savuroasă, după ce România şi-a aflat grupa la EURO 2024. MM susţine că „tricolorii” au avut noroc la tragerea la sorţi, şi au reuşit să evite nume precum Franţa, Spania sau Germani, din prima urnă, pentru a pica cu Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va juca în Grupa E la EURO 2024. „Tricolorii” se vor înfrunta cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după ce România şi-a aflat grupa la EURO 2024

Mihai Stoica susţine că românii ar putea ieşi în stradă să sărbătoarească, după ce echipa naţională a fost ocrotită de şansă la tragerea la sorţi de la Hamburg. MM a declarat că toţi îşi doreau Belgia din prima urnă, şi de asemenea, a mai menţionat că „tricolorii” au evitat nume precum Olanda sau Ungaria, din urna a doua, pentru a pica cu Slovacia.

În privinţa adversarei din play-off, Mihai Stoica a declarat că Ucraina este cea mai puternică echipă pe care ar putea să o înfrunte România, dat fiind faptul că mulţi jucători ucraineni evoluează în campionate de top ale Europei.

„Între orice altă echipă din urna 1 şi Belgia…e treaba foarte bună! Dar să vedem, că e din prima urnă, nu te gândeşti că poţi să treci peste ea, dar să vedem. Toată lumea o voia pe Belgia din alea 6.

Reclamă

Când te uiţi la tragerea asta la sorţi, îţi vine să ieşi în stradă şi să sărbătoreşti, să mergi la Universitate şi să sărbătoreşti. Puteai să pici cu Olanda şi Franţa, dar tu ai picat cu Slovacia şi Belgia.

Nu ştim dincolo ce prindem, dar oricum Ucraina pare cea mai bună din cele 4. Au 4 titulari de la Şahtior în echipa naţională. Ucraina are echipă, pornind de la portarul care apără la Benfica şi până la Mudryk”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024 sunt cunoscute, după ce tricolorii şi-au aflat adversarele de la turneul de la anul, din Germania, în urma tragerii la sorţi de sâmbătă, ce a fost live text pe as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel, Bosnia-Herțegovina, Ucraina și Islanda) şi va lupta pentru a ajunge a doua oară în istorie în fazele eliminatorii. Singura asemenea performanţă a fost în 2000, când am pierdut în sferturile de finală în faţa Italiei, 0-2.

Grupa E

  • România – Câştigătoare play-off-B – 17 iunie, Allianz Arena, Munchen
  • Belgia – România – 22 iunie, RheinEnergieStadion, Koln
  • Slovacia- România – 26 iunie, Waldstadion, Frankfurt
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și