Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj clar despre şansele României la EURO 2024: „N-am aşteptări!” Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2024, 12:45

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj clar despre şansele României la EURO 2024: „N-am aşteptări! Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

Mihai Stoica, mesaj clar despre şansele României la EURO 2024

Mihai Stoica şi Edi Iordănescu/ Hepta

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar despre şansele României la EURO 2024. MM a transmis că ar fi o adevărată surpriză dacă naţionala ar reuşi să iasă din grupe, mărturisind că Edi Iordănescu a făcut o performanţă uriaşă, după ce i-a calificat pe „tricolori”, neînvinşi, la un nou turneu final, după opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre viitorul lui Edi Iordănescu. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB s-a declarat convins de faptul că selecţionerul are oferte şi din străinătate, mărturisind că dacă ar fi în locul lui, le-ar da curs acestora.

Mihai Stoica, mesaj clar despre şansele României la EURO 2024

Mihai Stoica a transmis că Edi Iordănescu ar trebui să ia în calcul o plecare de pe banca echipei naţionale, deoarece consideră că sunt şanse mici ca România să se califice la Campionatul Mondial. MM a subliniat că selecţionerul a avut rezultate extraordinare în preliminariile pentru EURO 2024, însă susţine că misiunea sa va fi mult mai dificilă în preliminariile Mondialului.

„Zvonistica asta nefiind confirmată… Când dai curs unor asemenea zvonuri ești penibil. Înțeleg că ar fi oferte și nu m-ar mira să fie oferte. Ai naționala României pe care ai calificat-o într-o manieră neașteptată, surprinzătoare, en fanfare. Și-ți vine o ofertă pe milioane multe din țările arabe. Eu unul m-aș duce p-acolo.

Pentru că n-am atât de mare încredere că naționala asta va merge la Mondiale. E foarte greu să ajungi la Mondiale. Ori stau foarte bine financiar… Probabil Edi stă foarte bine. Și vreau un contract mai lung, să nu fiu condiționat de calificarea la turneul final al campionatului Mondial, pentru că e aproape imposibil să merg la Mondiale.

Reclamă
Reclamă 4

Ar fi o performanță mare să ieșim din grupe. Depinde care națională vom fi! Dacă vom fi naționala care a făcut 2-2 în Elveția, dar care în opinia mea a fost spulberată acolo… Ăla este cred că cel mai mincinos rezultat din istoria naționalei. Sau suntem naționala care a bătut Elveția pe merit și era totuși pe masă locul unu în grupă.

Meritul Edi este că a adus o echipă care până la urmă putea să eșueze lamentabil și să facă un rezultat de egalitate. Se uită cum s-a jucat. A adus-o la nivelul la care meciul decisiv cu Israel am fost superior Israelului și deja eram calificați, iar după aia am bătut Elveția. A reușit și indiscutabil meritul îi aparține. Și apoi, bineînțeles jucătorii că au pus în practică ce a lucrat el, dar meritul îi aparține. Nimeni nu-i dădea șanse să fim serioși! Edi a făcut performanță colosală”, a declarat Mihai Stoica, conform gsp.ro.

Numele dat de Răzvan Raţ ca posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu, dacă selecţionerul va pleca

Răzvan Raţ a dat, în emisiunea AS.ro LIVE, un nume de posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu în situaţia în care selecţionerul va decide să se despartă de naţionala României.

Reclamă

(n.r: Eşti preşedintele Federaţiei şi ai de ales din tot ce vezi ca antrenori români în momentul acesta. Cine este selecţionerul echipei naţionale?) E foarte complicat să îţi dau un răspuns. De ce? Pentru că eu consider că a fi selecţioner e o meserie, a fi antrenor de club este o altă meserie. Chiar dacă fac teoretic acelaşi lucru. Sunt două joburi diferite. Dacă te uiţi la antrenori care performează la echipa de club, asta nu e valabil la echipa naţională.

Vă dau un singur exemplu: Piţurcă. A demonstrat de-a lungul timpului că este un foarte bun selecţioner. Nu a performat foarte tare în ceea ce înseamnă partea de club. Puteţi să vă uitaţi. Dar ca selecţioner, pentru mine, este absolut senzaţional.

Ţi-aş da un nume, Olăroiu, care face performanţă la echipe de club. Îmi place ca antrenor. Mai departe, e greu de spus…”, a declarat Răzvan Raţ în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și