Închide meniul

Mihai Stoica, reacție de senzație după ce Răzvan Marin a marcat, din penalty, în Cipru – România: „Nici Shearer!”

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2024, 22:29

Reclamă
Mihai Stoica, reacție de senzație după ce Răzvan Marin a marcat, din penalty, în Cipru – România: „Nici Shearer!

Mihai Stoica, reacție de senzație după ce Răzvan Marin a marcat, din penalty, în Cipru - România

Colaj cu Mihai Stoica și Răzvan Marin / Profimedia

Mihai Stoica a avut o reacție de senzație după ce Răzvan Marin a marcat, din penalty, în Cipru – România. Oficialul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte, la puțin timp după reușita mijlocașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a înscris în minutul 25 al partidei de la Larnaca. Jucătorul legitimat la Cagliari l-a învins, de la punctul cu var, pe portarul Mall cu un șut direct în vinclul porții.

Mihai Stoica, reacție de senzație după ce Răzvan Marin a marcat, din penalty, în Cipru – România

După reuștia lui Răzvan Marin, Mihai Stoica a scris un scurt mesaj, pe contul personal de Facebook. Oficialul de la FCSB a notat că nici Alan Shearer nu marca, de la punctul cu var, cu o asemenea siguranță.

„Nu țin minte fotbalist să execute penalty mai sigur și mai spectaculos decât Răzvan Marin.
Nici Shearer”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica.

După primele 40 de minute ale duelului de la Larnaca, România o conducea pe Cipru cu scorul de 3-0. Pentru selecționata lui Mircea Lucescu au marcat Dennis Man, Răzvan Marin și Radu Drăgușin.

Reclamă
Reclamă

Echipa de start a României, de la meciul cu Cipru:

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru – România şi au ajuns la cifre de senzaţie

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii. România joacă în etapa a treia din Nations League în Cipru, iar jucătorii lui Mircea Lucescu conduc cu 2-0 după doar 25 de minute.

Tricolorii au parte de o susţinere superbă pe arena din Larnaca, acolo unde aproximativ 5000 de români sunt prezenţi pe stadionul cu o capacitate de 8000 de locuri.

Reclamă

Dennis Man, jucătorul celor de la Parma, a deschis scorul în minutul 16, după o fază foarte bună a jucătorilor lui Mircea Lucescu. Valentin Mihăilă, coechipierul său de la formaţia italiană, a lăsat mingea foarte bine pentru atacantul de 26 de ani.

Dennis Man a marcat astfel al nouălea gol pentru echipa naţională. De asemenea, el are şi un început foarte bun de sezon. În primele 11 meciuri, în toate competiţiile, el a marcat deja 5 goluri.

Valentin Mihăilă a contribuit şi la golul al doilea, reuşind să obţină un penalty. Răzvan Marin, noul expert al loviturilor de la 11 metri al echipei României, a marcat impecabil.

Mijlocaşul român continuă forma foarte bună, atât la echipa naţională, cât şi la Cagliari, echipa sa de club. El a marcat şi în primele două etape din Nations League, dar şi în ultimele două meciuri de la Cagliari din Serie A, cu Parma şi Juventus.

Dennis Man a contribuit şi la al treilea gol marcat de România, în minutul 36. Atacantul de la Parma a centrat perfect pentru Radu Drăguşin, care a marcat cu o lovitură de cap.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 13 oct.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacție după ce a marcat în Cipru – România 0-3! Se gândește deja la meciul cu Lituania: „Nu va fi ușor”

0:21 13 oct.

EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!”

0:19 13 oct.

EXCLUSIVRadu Drăguşin, plin de încredere după golul marcat în Cipru – România 0-3: „Cu acest sentiment mergem la Mondial”

0:04 13 oct.

EXCLUSIVRăzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3: „Dacă tot obțin penalty-uri..”

23:41

Polonia – Portugalia 1-3! Naționalele lui Lewandowski și Ronaldo au făcut spectacol. Rezultatele serii din Nations League

23:38

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3! De ce mai au nevoie tricolorii pentru a fi siguri de primul loc în Grupa 2

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT 4 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!”
Citește și