Închide meniul

Mihai Stoica s-a convins, după o nouă înfrângere a României U21: „O generație modestă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2023, 22:58

Mihai Stoica s-a convins, după o nouă înfrângere a României U21: „O generație modestă!

Mihai Stoica s-a convins după o nouă înfrângere a România U21

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia

Mihai Stoica anunță că s-a convins, după o nouă înfrângere a României U21 la Campionatul European de tineret. Chiar dacă au jucat pe stadionul din Ghencea, micii tricolori au pierdut și cu Ucraina U21, scor 0-1, și sunt fără punct și fără gol marcat la turneul final găzduit de România și Georgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii antrenați de Emil Săndoi pierduseră și cu Spania U21, scor 0-3, și și-au spulberat șansele de a mai spera la calificarea în sferturile de finală. În confruntarea cu Ucraina U21, autogolul lui Dican, din minutul 89, a făcut diferența.

Mihai Stoica s-a convins după o nouă înfrângere a României U21

MM a tras un semnal de alarmă și i-a arătat cu degetul pe jucători. Oficialul lui FCSB a fost resemnat și crede că această generație este una sub așteptări.

Eu cred că nu este o generaţie atât de valoroasă. E greu de crezut (n.r. că România se califica la turneul final, în cazul în care jucam preliminarii). Ca să câştigi, trebuie să ataci. Pe linia de fund sunt trei jucători născuţi 2000-2001.

În atac sunt variante pentru că sunt jucători tinerei. Este o generaţie modestă. În afară de Mihăilă, care arăta altceva, nu a fost o generaţie extraordinară”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

România U21 – Ucraina U21 0-1

România a jucat ofensiv în prima repriză, însă fără să pună în pericol mare poarta oaspeţilor, deşi Louis Munteanu şi Petrila l-au încercat pe goalkeeperul ucrainean. A urmat parada lui Târnovanu din minutul 11, la şutul lui Kaschchuk.

Acelaşi jucător a scăpat singur cu Târnovanu, dar nu l-a putu învinge pe român în minutul 24, iar în minutul 37 Kaschchuk a primit în careu şi, din nou singur cu portarul, a tras pe lângă poartă. România a avut prima ocazie mare în minutul 43, la şutul lui Markovic, din întoarcere, dar Trubin a respina în corner.

Repriza secundă a partidei de pe Stadionul Ghencea, a început cu oaspeţii în atac. Ucraina a avut o bară în minutul 56, când Sikan a reluat din apropiere în transversală. Tricolorii mici au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Dragoş Albu, dar ucrainenii au ratat din nou la şutul lui Vanat, respins de Târnovanu, din minutul 85. Octavian Popescu a încercat un şut de la distanţă în minutul 88, însă golul a căzut în poarta României.

Reclamă 4 / 0/3

La o pătrundere pe partea stângă, Victor Dican a deviat balonul în plasă, învingându-l pe Târnovanu, în minutul 89. Eliminarea lui Vanat din minutul 90 nu a adus însă nimic pentru tricolori, care părăsesc terenul învinşi, scor 0-1, şi cu zero puncte după două meciuri. Ucraina a meritat victoria, pentru că a dominat partida, iar România joacă ultimul meci în compania Croaţiei, marţi.

Pentru a ajunge în sferturi, România are nevoie de un miracol. Spania trebuie să piardă meciul împotriva Croației. România – Croația și Spania – Ucraina sunt ultimele două meciuri. Dacă România și Ucraina se impun, România, Spania și Croația ar avea câte trei puncte, iar departajarea s-ar face la golaveraj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și