Închide meniul

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Atac fără menajamente la Răzvan Burleanu pe tema noului selecţioner: „S-a dus să îşi facă reclamă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 decembrie 2021, 14:31

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Atac fără menajamente la Răzvan Burleanu pe tema noului selecţioner: „S-a dus să îşi facă reclamă

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Mihai Stoica dă de pământ pur şi simplu cu şeful Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Managerul general al roş-albaştrilor este total nemulţumit de tactica celor de la FRF care trebuie să caute un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a plecat de la echipa naţională după ce i-a expirat contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a dezlănţuit la adresa lui Burleanu

Mihai Stoica este foarte supărat din cauza manierii negocierilor pe care le duce FRF cu posibilii noi selecţioneri. Mai întâi, oficialul roş-albaştrilor a fost extrem de dur din cauza negicierilor cu Gică Hagi. ”Aia era clar că nu se putea face. Să-i propui lui Hagi ce? Lasă-ţi afacerea şi vino pe 20.000 (n.r. de euro pe lună). Hai, mă, să fim serioşi, asta e chiar… hai să ne luăm peste picior. Era clar că nu se putea”, a declarat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Oficialul celor de la FCSB nu este de acord nici cu anunţarea negocierilor cu antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu. ”Eu altceva nu înţeleg. De ce a trebuit neapărat să se ştie că se discută cu Petrescu dacă nu e clar? Eu cred că mai poate să fie şi o altă variantă. Mă duc şi vorbesc, dar eu pun pe altcineva, că eu am pe cineva oricând disponibil, dar arăt că am vorbit şi cu alţii. Poate zice nu ca nu e de acord Petrescu. Este lipsit de sens şi de logică să mergi şi să îţi faci reclamă că vorbeşti cu un antrenor care e sub contract cu un club”, a mai spus Stoica, conform sursei citate.

Citește și:

FRF, în căutarea unui nou selecţioner

Cei de la FRF sunt în căutarea unui nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a plecat de la echipa naţională după ce i-a expirat conctractul cu Federaţia Română de Fotbal. După ce au fost refuzaţi de către Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, federalii s-au reorientat către Dan Petrescu. Îi mai au pe listă pe Adrian Mutu, Adrian Ursea sau Edi Iordănescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și