Închide meniul

Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru! Ce au spus despre derapajul portarului de la Pogon Szczecin

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 22:26

Reclamă
Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru! Ce au spus despre derapajul portarului de la Pogon Szczecin

Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru

Colaj Mihai Stoica și Basarab Panduru / Profimedia - Captură Orange Sport

Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru, portarul l-a atacat pe Horațiu Moldovan. Cei doi sunt de părere că jucătorul de 28 de ani a comis o greșeală foarte mare, atunci când a atacat deciziile selecționerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea partidei cu Belarus, care se vede în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, fostul portar de la FCSB și Viitorul a declarat că se simte nedreptățit de reprezentanții Federației Române de Fotbal, care l-au ignorat, chiar dacă în ultimul timp a avut prestații excelente la noul său club, din Polonia.

Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru. Ce a spus oficialul vicecampioanei

Oficialul vicecampioanei este de părere că Valentin Cojocaru nu va fi convocat niciodată la echipa națională, având în vedere derapajul pe care l-a avut la adresa deciziilor luate de către Federație, cu privire la prima reprezentativă. De asemenea, „MM” a menționat și faptul că impresarii nu au nimic de aface cu selecția la echipa națională a României.

„Ce problemă poţi sa rezolvi tu ca jucător la Federaţie? Ce problemă? Are o foarte mare fractură de logică, el cred că dacă a fost selecţionat când a fost la Viitorul, dar între timp au apărut alţi portari. Păi el ar putea să fie în faţa lui Târnovan la echipa naţională? Nu are logică ce spune. Impresarul nu are treabă.

Cu Edi nu poate să îi spună cineva ceva de impresar. Păi Moldovan dacă făcea prostii la echipa naţională să zică asta, dar la naţională a apărat foarte bine! Da, cum se uită jucătorii acum în vestiar la el”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Până în momentul de față, portarul care a ajuns acum la 28 de ani nu a fost convocat niciodată la echipa națională a României. În cariera sa a trecut pe la: FCSB, Crotone, Frosinone, Apolon Limassol, Viitorul, FC Voluntari, Dnipro, Feyenoord, Leuven și Pogon Szczecin. În momentul de față este cotat la 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Basarab Panduru: „E o mare greșeală”

De asemenea, fostul fotbalist de la Steaua este de părere că Valentin Cojocaru nu ar mai putea da ochii cu Horațiu Moldovan, dacă ar fi convocat, pe viitor, la echipa națională.

”El când spune că Moldovan a făcut mai multe greşeli… E o mare greşeală ce a făcut. Îşi dă seama că nu o să mai vină niciodată. Cum vii acum şi dai cu ochii cu Moldovan? Şi cu restul după ce ai spus ce ai spus.. Cea mai mare greşeală făcută de Cojocaru e că a dat nume, e o mare problemă pentru el. Aproape imposibil să mai fac ceva după asta, după ce ai dat nume, ai zis ce ai zis de Moldovan”, a transmis și Basarab Panduru, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și