Închide meniul

Mihai Stoica și Panduru îl văd pe Horațiu Moldovan OUT de la EURO 2024: „Edi are principii” / „Nu-l ajută transferul la Atletico”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2024, 8:10

Mihai Stoica și Panduru îl văd pe Horațiu Moldovan OUT de la EURO 2024: „Edi are principii / „Nu-l ajută transferul la Atletico

Mihai Stoica și Panduru îl văd pe Horațiu Moldovan OUT de la EURO 2024

Mihai Stoica și Horațiu Moldovan / Colaj Profimediaimages/Facebook Atletico Madrid

Mihai Stoica și Basarab Panduru îl văd pe Horațiu Moldovan OUT de la EURO 2024. Cei doi sunt convinși că Edi Iordănescu nu îl va convoca la turneul final, dacă nu portarul în vârstă de 26 de ani nu va juca la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan tocmai a reușit transferul carierei, dar ar putea avea de suferit. Riscă să își piardă postul de titular la naționala României. Fostul goalkeeper al Rapidului a contribuit decisiv la calificarea tricolorilor la Campionatul European din Germania.

Mihai Stoica și Panduru îl văd pe Horațiu Moldovan OUT de la EURO 2024

Sunt şanse mari. Edi are principii, sunt şanse să nu fie la EURO. Cred că nu va fi dacă nu joacă„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Basarab Panduru a anunțat care ar putea fi cei patru portari dintre care va alege Edi Iordănescu, în cazul în care Horațiu Moldovan iese din calculele naționalei.

Sunt şanse mari să nu meargă la EURO. Eu cred că nu-l cheamă dacă nu joacă deloc. Niţă, Târnovanu, Sava, Aioani… Aaa, faptul că te-ai dus la Ateltico nu te ajută nici să fii între ăştia patru. Eu cred că nu te ajută transferul. Se duce, stă jumătate de an, dar o să vrea să plece, da, că o să vrea să apere. Atletico o să ia 2 milioane şi jumătate, hai 1 milion şi jumătate.

Reclamă

Oblak e foarte tânăr ca portar, la 31 de ani mai apără cinci, şase, apără până la 40 şi nu scapă Atletico de el„, a spus și Basarab Panduru pentru sursa citată anterior.

Horațiu Moldovan, numărul 1 de la Atletico Madrid!

Oficialii clubului din capitala Spaniei au organizat un eveniment prin care l-au prezentat pe Horațiu Moldovan chiar pe Metropolitano. Portarul român a primit tricoul cu numărul 1.

Moldovan a ținut un discurs în fața jurnaliștilor spanioli și a dezvăluit faptul că a purtat discuții cu Jan Oblak, titularul lui Atletico, dar și cu antrenorul Diego Simeone.

Reclamă 4 / 0/3

Este o mândrie să ajung la un club așa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aștept rândul să debutez în aceste culori.

Nu cred că mă mai întâlneam cu această unică, să reprezint la Atletico. În legătură cu Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul, am avut ocazia să mă întâlnesc cu el. Voi aștepta până când îmi va veni șansa să joc.

Voi fi un jucător foarte determinat, mă gândesc foarte mult doar la obiectivele pe care le am în legătură cu clubul, cu echipa. Cred că am calități bune, pentru asta am ajuns la Atletico. Când îmi va veni rândul sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Am reușit să vorbesc cu Diego Simeone, am schimbat câteva vorbe, am rămas impresionat de dânsul, este o persoană incredibilă. Mi-a spus că se bucură că am ajuns aici”, a spus Horațiu Moldovan, în timpul prezentării.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și