Închide meniul

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş: „Nu se poate juca fotbal aşa cum o face el”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 noiembrie 2022, 8:57

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş: „Nu se poate juca fotbal aşa cum o face el

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş

Mihai Stoica a anunțat că Mihai Pintilii nu va rămâne antrenor principal la FCSB / Hepta

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş, după partidele amicale bifate de România în această lună. Mijlocaşul a evoluat în ambele meciuri, atât cu Slovenia, cât şi cu Moldova, însă MM i-a găsit punctul slab din jocul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a marcat primele sale goluri pentru echipa naţională. Mijlocaşul lui Standard Liege a reuşit să înscrie atât în înfrângerea cu Slovenia, cât şi în victoria categorică obţinută în Moldova.

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş

Deşi a marcat două goluri pentru România, în ultimele două partide, Mihai Stoica nu s-a arătat extrem de impresionat de jocul prestat de Denis Drăguş. Managerul general de la FCSB îl sfătuieşte pe internaţionalul român să mizeze mai mult pe jocul colectiv, şi nu pe cel individual.

„Titular poate să fie Târnovanu, Burcă, la mijloc oricine că avem soluţii, şi la cum a arată Draguş, el. Dar nu se poate juca fotbal aşa cum joacă el, vrei să joci doar tu? Disciplinat eventual poate… Mie îmi place jocul colectiv foarte mult. Trebuie să mai dea drumul la minge…”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Denis Drăguş a fost crescut la Academia Hagi, iar în 2019 a fost cumpărat de Standard Liege. După ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Crotone, în această stagiune este unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei belgiene, marcând 4 goluri, în 18 meciuri.

Reclamă

La echipa naţională, Drăguş a bifat 5 meciuri, debutul său având loc în 2018, sub comanda lui Cosmin Contra.

Denis Drăguş, cel mai în formă tricolor al lui Edi Iordănescu

Denis Drăguş este cel mai în formă „tricolor” al lui Edi Iordănescu. Atacantul în vârstă de 23 de ani a marcat în amicalul Moldova – România, disputat la Chişinău într-o atmosferă de senzaţie.

Convocat de Edi Iordănescu la prima reprezentativă, Drăguş şi-a intrat în ritm în partida test cu Slovenia. Chiar dacă selecţionata noastră a pierdut, fotbalistul legitimat la Standard Liege a fost autorul unui gol „de pus în ramă”.

Reclamă 4 / 0/3

Drăguş a „recidivat” la Chişinău. Servit de Cicâldău, Denis a profitat de spaţiul lăsat de fundaşii moldoveni şi a şutat din marginea careului. Execuţia lui nu a putut fi scoasă de Dumitru Celeadnic.

Denis Drăguş a înscris primele sale goluri, în tricoul naţionalei României, în decurs de patru zile. A avut evoluţii remarcabile şi la echipa de club. De patru ori a marcat în această ediţie din campionatul Belgiei.

„Mă bucur că am putut să dau primul gol. Pe viitor, sper ca prin golurile mele să câştigăm puncte şi să ne calificăm la turneele finale. În seara asta am dat totul şi sper să o ţin tot aşa. Trebuie să luăm fiecare meci ca pe un mod de a crea o familie şi un grup unit. Sunt foarte mulţi jucători tineri la aceste două meciuri. Sper să dau gol şi cu Moldova şi să ajut echipa la fiecare meci„, a spus Denis Drăguş după România – Slovenia 1-2.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și