Închide meniul

Mihai Stoica ştie cine va juca în ambele „finale” ale României pentru EURO 2024: „Cam asta e echipa!”

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 22:33

Reclamă
Mihai Stoica ştie cine va juca în ambele „finale ale României pentru EURO 2024: „Cam asta e echipa!

Mihai Stoica ştie cine va juca în ambele "finale" ale României pentru EURO 2024

Jucătorii naţionalei României, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica ştie cine va juca în ambele „finale” ale României pentru EURO 2024. Managerul general de la FCSB este convins că Andrei Raţiu va bifa atât meciul cu Israel, cât şi cel cu Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se pregăteşte de „dubla” decisivă din preliminariile EURO 2024. Partida cu Israel se va disputa pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria. Trei zile mai târziu, „tricolorii” vor da bătălia finală cu Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mihai Stoica ştie cine va juca în ambele „finale” ale României pentru EURO 2024

Mihai Stoica a numit câţiva jucători de care e convins că vor juca cu Israel şi Elveţia. MM susţine că Edi Iordănescu va miza cu siguranţă pe cuplul de fundaşi centrali format din Radu Drăguşin şi Andrei Burcă.

De asemenea, Mihai Stoica este de părere că şi Andrei Raţiu va fi titularizat de selecţioner. Şi Ianis Hagi va bifa primul 11 al României, în viziunea lui MM, aşa cum o va face şi Răzvan Marin şi Nicuşor Bancu.

„Cei patru fundaşi se ştiu: Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu. Răzvan Marin e clar (n.r. că joacă). Raţiu va juca 90 de minute cu 90 de minute. Aşa cred. Ianis va juca şi el în dreapta. Moruţan nu joacă nici el constant, joca puţine minute.

Reclamă

Şi cam asta e echipa. Şi cum una să joace pentru egal şi alta pentru victorie”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ilie Dumitrescu are încredere că România se va califica la EURO 2024

Ilie Dumitrescu are încredere că România se va califica la EURO 2024 şi că se va impune în meciul cu Israel. Fostul internaţional român a făcut şi o comparaţie cu „tricolorii” din 2016, care au obţinut calificarea la turneul final din Franţa.

Ilie Dumitrescu este convins că România va învinge Israel şi că va obţine biletele pentru turneul final din Germania. Fostul internaţional mizează pe apărarea României, care este cea mai bună din grupa noastră, aşa cum s-a întâmplat şi în preliminariile EURO 2016, ultimul turneu final la care România a participat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că vom câștiga cu Israel, am mare încredere că vom câștiga cu Israel. M-am uitat la meciul cu Kosovo, care a avut ocazii foarte mari. Este șansa noastră să scoatem maximum de la meciul ăsta.

Eu zic că trebuie să plecăm de la un lucru extrem de important, de la baza echipei națională, adică cea mai bună apărare. Îmi aduc aminte de precedenta campanie încheiată cu o calificare, în 2016, tot așa a fost, am avut cea mai bună apărare.

Israel e o echipă frumoasă, lucrată, dar pe faza defensivă… Putem să scoatem maximum de la meciul ăsta”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și