Închide meniul

Mihai Stoica, un nou atac la adresa lui Daniel Pancu, după ce selecționerul nu l-a convocat pe Octavian Popescu: „Sfidare!”

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2023, 17:50

Reclamă
Mihai Stoica, un nou atac la adresa lui Daniel Pancu, după ce selecționerul nu l-a convocat pe Octavian Popescu: Sfidare!”

Mihai Stoica, atac furibund la adresa arbitrajului

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica, un nou atac la adresa lui Daniel Pancu, după ce selecționerul nu l-a convocat pe Octavian Popescu. Oficialul de la FCSB a vorbit, din nou, despre situația cauzată de selecționerul echipei naționale U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu nu l-a convocat pe Octavian Popescu pentru acțiunea naționalei U21 din luna septembrie. Acest lucru l-a nemulțumit pe jucător, care a declarat că fostul jucător ar avea o problemă personală cu el.

Mihai Stoica, un nou atac la adresa lui Daniel Pancu, după ce selecționerul nu l-a convocat pe Octavian Popescu. Ce a transmis „MM”

Managerul general de la FCSB a vorbit despre faptul că Octavian Popescu nu fost convocat la echipa națională U21. Mihai Stoica este de părere că Daniel Pancu o sfidează pe FCSB, pentru că îl ignoră pe „Tavi”, fotbalist care, potrivit lui, a avut o evoluție excelenă în partida dintre vicecampioana României și Universitatea Craiova, câștigată de către gazde cu 3-0.

„Să nu-l iei pe Octavian Popescu la U21 pentru că te-ai grăbit cu convocările și n-ai așteptat derby-ul de clasament (adică locul 1 vs locul 2) este oarecum de înțeles.

Să comentezi – în calitate de selecționer – această neconvocare ca un ziarist anti-FCSB sau chibiț din Cișmigiu / IOR / Parcul cu Platani este și nu este de înțeles (dar, din moment ce la FRF toată lumea pare a fi de acord cu așa ceva, probabil că asta e direcția pe acolo).

Reclamă

Să fii obligat să renunți la Baiaram și, în urma evoluțiilor jucătorilor U21, să-l ignori din nou pe unul dintre cei doi fotbaliști care au înclinat (cam tare) balanța în FCSB – Univ. Craiova și să-l convoci pe Danciu, pare a fi sfidare. Nu doar la adresa noastră, ci și a bunului simț.

P.S. Dacă am dus-o prea departe cu unele ironii, sunt tentat să prezint scuze. Sunt curios dacă din partea cealaltă există tentația asta. Sau e totul OK”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Octavian Popescu, convocat pentru ultima oară la EURO U21 2023

Octavian Popescu a jucat ultimul meci pentru echipa națională U21 în cadrul Campionatului European din 2023, care a fost organizat de către țara noastră și de Georgia.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci, România U21, sub comanda lui Emil Săndoi, a înregistrat un rezultat rușinos în cadrul turneului final. „Tricolorii mici” au încheiat grupa cu un singur punct, după o remiză cu selecționata similară din Croația (scor 0-0). De asemenea, elevii lui Săndoi nu au reușit să marcheze niciun gol, în cadrul competiției.

„Tavi” Popescu a intrat pe teren pentru 24 de minute în partida cu selecționata similară din Croația. Totuși, „perla” celor de la FCSB nu a reușit să își ajute echipa, iar partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Pentru România U21 urmează debutul campaniei de claificare pentru Campionatul European din 2025. „Tricolorii mici”, conduși de Daniel Pancu, se vor duela cu selecționata smilară din Albania, în deplasare, pe data de 12 septembrie, de la ora 19:30.

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru debutul naționalei U21 în preliminariile EURO 2025

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Dan Sârbu (Farul Constanța), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (Padova / Italia), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Robert Filip (CFR Cluj), Constantin Grameni (Farul Constanța), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareș Pop (UTA Arad), Rareș Ilie (Lausanne / Franța), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța);

ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța), Louis Munteanu (Farul Constanța), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și