Închide meniul

Mihai Stoica, val de ironii când a auzit discursul lui Răzvan Burleanu: „Care sunt cei şapte ani de sacrificii?”

Alex Masgras Publicat: 19 noiembrie 2023, 23:33

Reclamă
Mihai Stoica, val de ironii când a auzit discursul lui Răzvan Burleanu: „Care sunt cei şapte ani de sacrificii?

Mihai Stoica, val de ironii când a auzit discursul lui Răzvan Burleanu

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica, val de ironii când a auzit discursul lui Răzvan Burleanu. Burleanu a vorbit în faţa jurnaliştilor în momentul în care delegaţia României s-a întors din Ungaria, acolo unde a avut loc meciul cu Israel, câştigat de „tricolori” cu 2-1, dar discursul său nu a fost pe placul oficialului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la EURO 2024 şi mai are un singur meci de disputat din preliminarii. „Tricolorii” pot încheiat grupa pe primul loc, dar nu vor pierde meciul cu Elveţia, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mihai Stoica, val de ironii când a auzit discursul lui Răzvan Burleanu

Delegaţia României a revenit duminică în ţară, după succesul din Ungaria, cu Israel. La Aeroportul Otopeni a vorbit şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. În discursul său, Burleanu s-a lăudat pentru decizia de a îl păstra pe Edi Iordănescu pe banca naţionalei, lucru cu care Mihai Stoica a fost de acord.

Motivul răbufnirii oficialului de la FCSB a fost legat de momentul în care Burleanu a vorbit despre sacrificiile făcute de cei din federaţie în ultimii şapte ani, despre regula U21 şi despre calificările la ultimele trei Campionate Europene de tineret.

„Trebuie să se laude și Burleanu. Decizia de a-l păstra pe Edi e una inspirată. Toți trebuie să își scoată pălăria. Dar să spui că ai 3 calificări la U21, când una e pentru că ai stadioane în țară, e cam mult. Te-ai făcut de râs cu U21 la ultimul turneu final. Și să nu vorbim de sacrificii.

Reclamă

Dacă eram reporter, spuneam <<stop>>! Care sunt cei şapte ani de sacrificii? Ai mers cu maşina pe modul economic ca să consumi mai puţin carburant, n-ai pornit aerul condiţionat? Să nu vorbim despre sacrificii, că e viaţă frumoasă să lucrezi în fotbal. E dream job, eu nu simt că am făcut sacrificii cât am lucrat în fotbal. Mă aşteptam să spună şi despre programul de mentoring. Nu ştiu ce e, dar folosesc termenul.

Eu zic că am avut o generaţie ’98-’99 foarte bună, generaţia asta juca indiferent de regula U21. Ianis Hagi, Dennis Man datorită regulii au ajuns fotbalişti? Fals. Despre Horaţiu Moldovan, ’98, nu se ştia despre el, când era regulă? Şi Andrei Raţiu. Vii cu exemple, nu aşa. La vorbărie suntem buni. Generaţia ’97, bună, 98 foarte bună, 2002-2003, unde se anunţă binişor, dar încă sunt mici. Pur şi simplu astea au fost generaţiile, nu e planificare”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Discursul lui Răzvan Burleanu care l-a nemulţumit pe Mihai Stoica

Răzvan Burleanu consideră că performanţa României de a se califica la EURO 2024 se datorează şi regulii U21, care s-a văzut în primă fază în calificările la ultimele trei ediţii ale Campionatului European de Tineret şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În 2023, România a fost prezentă la turneul final pentru că a organizat competiţia, alături de Georgia.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce s-a întâmplat e o consecinţă a ceea ce s-a întâmplat în ultimii şapte ani. Trei calificări la U21, o calificare istorică la Olimpiadă şi una la U19. Această calificare nu e una întâmplătoare.

Vine ca o urmare a altor rezultate pe care le-am văzut în ultimii ani. Toate rezultatele au pregătit ce s-a întâmplat. Şi toţi selecţionerii din ultimii şapte ani au contribuit. Au fost şapte ani de sacrificii, de eforturi, dar toate astea ne-au ajutat foarte mult”, a spus Răzvan Burleanu, după ce naţionala a revenit în ţară.

Răzvan Burleanu a plâns după calificarea României

„Cred că trebuie să începem cu povestea din timpul meciului şi de după meci. Ca să fiu într-un moment de sinceritate, v-am spus de la început că sunt foarte încrezător. După meci, am plâns, am plâns de bucurie. Meciul a fost trăit la cea mai înaltă intensitate.

Este a doua oară în viaţa mea când plâng de bucurie, prima oară am plâns de bucurie când s-a născut fata mea. Această calificare nu este una întâmplătoare, vine după mai multe rezultate. Aceste rezultate pregăteau acest rezultat. Un asemenea succes vine în momentul în care aveam nevoie. Această generaţie a făcut românii fericiţi.

Nu este doar o victorie a acestei generaţii de eroi, cum am numit-o, şi care de-abia de-acum ne va arăta ce poate. Vrem să avem un impact social”, a spus Burleanu, la revenirea în România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și