Închide meniul

Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 martie 2024, 15:45

Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine

Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a oferit un verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului crede că ne vom clasa pe locul 3 în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Locul 3 duce şi el în optimile de finală ale EURO 2024, cu condiţia ca România să aibă unul din primele 4 punctaje dintre cele 6 echipe aflate pe poziţia a 3-a în grupă.

Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!

X cu Ucraina şi să baţi Slovacia (n.r. – pentru calificare). Pe trei, noi. Îţi spun eu ce ne recomandă (n.r. – să fim peste Slovacia). Am bătut Elveţia, am câştigat grupa. Slovacia s-a chinuit cu Luxemburg, Slovacia s-a bătut până în ultima clipă cu Luxemburg să meargă direct la EURO.

Vrei să-ţi citesc echipa Slovaciei? Nu e comparabilă cu a noastră, sunt jucători mai slabi. În afară de Lobotka, n-au niciun fotbalist. Kucka? Aşa joacă şi Kurtic în naţionala Sloveniei şi când a venit în România săracul… Nu ştia Craiova cum să scape de el. Moruţan joacă în Turcia, ăia nu joacă”, a susţinut Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a râs de internaţionalul slovac Peter Pekarik, în vârstă de 37 de ani

Mihai Stoica a râs de internaţionalul slovac Peter Pekarik, care are 37 de ani. Oficialul FCSB-ului nu concepe să nu câştigăm meciul cu Slovacia.

Reclamă

Ştii cine joacă fundaş dreapta şi prinde meciuri în naţionala Slovaciei? Pekarik. Ştii câţi ani are Pekarik? E de-o vârstă cu mine”, a spus Mihai Stoica.

Noi facem patru puncte. E imposibil ca meciul cu Slovacia, al treilea, să nu aibă miză, iar cu Ucraina nu pierdem”, a subliniat oficialul FCSB-ului.

Şi Basarab Panduru e de părere că România se va clasa pe locul 3 în grupa E de la EURO 2024. „Normal am fi pe locul al treilea noi. Cu Slovacia ne batem. Cu două puncte nu ieşi din grupă”, a susţinut Panduru.

Reclamă 4 / 0/3

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România a fost condusă cu 3-0, dar a revenit fabulos pe finalul partidei. Ianis Hgai şi Florin Tănase au marcat golurile tricolorilor.

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0. Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezecee minute.

ROMÂNIA: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă.

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Niță, 16. Aioani – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 19. Drăguș, 20. Man, 22. Racovițan, 23. Sorescu, 24. Olaru, 25. Fl. Coman, 26. Șut, 27. Fl. Tănase

COLUMBIA: C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba

Reclamă

Rezerve: D. Ospina, A. Montero – S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta

Selecționer: Nestor Lorenzo

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și