Închide meniul

Mihai Stoica, verdict după decizia inedită a lui Edi Iordănescu, din meciul cu Irlanda de Nord: „Nu e o variantă!”

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 17:52

Reclamă
Mihai Stoica, verdict după decizia inedită a lui Edi Iordănescu, din meciul cu Irlanda de Nord: „Nu e o variantă!

Mihai Stoica, verdict după decizia inedită a lui Edi Iordănescu, din meciul cu Irlanda de Nord

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a oferit un verdict, după decizia inedită a lui Edi Iordănescu, din meciul cu Irlanda de Nord. Selecţionerul l-a folosit pe postul de fundaş stânga pe Cristi Manea, cel care evoluează, de fapt, pe partea dreaptă. MM a declarat că jucătorul celor de la CFR Cluj nu a adus deloc un aport ofensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În lipsa lui Nicuşor Bancu, Edi Iordănescu a improvizat şi l-a folosit pe Cristi Manea, în flancul stâng al defensivei. România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, iar marţi se va duela cu Columbia, de la ora 21:30, meciul fiind live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mihai Stoica, verdict după decizia lui Edi Iordănescu, din meciul cu Irlanda de Nord

Mihai Stoica a declarat că Nicuşor Bancu este titularul indiscutabil din flancul stâng al defensivei naţionalei. MM a subliniat faptul că Cristi Manea nu a avut un joc strălucit şi nu a contribuit deloc pe fază ofensivă.

De asemenea, managerul genera de la FCSB a declarat că Edi Iordănescu ar putea schimba sistemul de joc, în lipsa lui Nicuşor Bancu, şi ar putea folosit un sistem cu cinci fundaşi.

„(n.r. despre Cristi Manea) E greu să aibă aport ofensiv. Singurul lui aport ofensiv e că aruncă foarte lung de lşa margine, nu o spun cu nicio umbră de ironie. Fiind dreptaci pur, e foarte greu să ataci cu el. Nici fundaş dreapta nu e foarte ofensiv. Nu cred că este o variantă. (n.r. – dar nu sunt variante) Aia e problema. Era logic să încerci cu el. Găseşte un singur fotbalist român de profilul lui Bancu, la ora actuală. Este ‘cel mai titular’ dintre toţi.

Reclamă
Reclamă 4

Poate faci cu Columbia acum (n.r. sistem de cinci fundaşi). Meciul cu expunere şi cel mai important e cel cu Columbia din Spania, pe Metropolitano, o să bubuie de români, columbieni”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România – Irlanda de Nord 1-1

Mihai Stoica s-a declarat uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din amicalul România – Irlanda de Nord, scor 1-1. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului l-a remarcat pe Dennis Man, marcatorului golului de pe Arena Naţională.

Vândut de FCSB la Parma pentru 11 milioane de euro, Dennis Man a primit cuvinte uriaşe de la MM.

Reclamă

”(n.r. despre Man) A început să pară lider şi la Parma. Când eşti golgheterul echipei te responsabilizează…. E greu să îl scoţi de acolo să îl pui la altă echipă, să faci o trecere de la o echipă la alta. La cum arată acum, poţi să îl iei şi să îl pui la Inter. Ca profil, mi s-a părut că Man semăna cu Josip Ilicic.

Dennis are execuţiile astea aşezate, nu şutează în forţă, vede unghiurile, este un jucător foarte inteligent! Dennis nu se duce 1 contra 1 tot timpul, dar atacă spaţiile”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și