Închide meniul

Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România – Irlanda de Nord 1-1: „Poate juca și la Inter!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2024, 8:33

Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România – Irlanda de Nord 1-1: „Poate juca și la Inter!

Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica s-a declarat uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din amicalul România – Irlanda de Nord, scor 1-1. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului l-a remarcat pe Dennis Man, marcatorului golului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a înscris singurul gol al tricolorilor, în minutul 23, după o acţiune superbă. Adversarii reuşiseră să deschidă scorul prin Jamie Reid (7), în prima partidă de pregătire a echipei antrenate de Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România – Irlanda de Nord 1-1

Vândut de FCSB la Parma pentru 11 milioane de euro, Dennis Man a primit cuvinte uriaşe de la MM.

(n.r. despre Man) A început să pară lider şi la Parma. Când eşti golgheterul echipei te responsabilizează…. E greu să îl scoţi de acolo să îl pui la altă echipă, să faci o trecere de la o echipă la alta. La cum arată acum, poţi să îl iei şi să îl pui la Inter. Ca profil, mi s-a părut că Man semăna cu Josip Ilicic.

Dennis are execuţiile astea aşezate, nu şutează în forţă, vede unghiurile, este un jucător foarte inteligent! Dennis nu se duce 1 contra 1 tot timpul, dar atacă spaţiile”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Dennis Man este în mare formă în Serie B, competiţie care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Atacantul în vârstă de 25 de ani a înscris 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive pentru liderul detaşat din liga secundă a Italiei. Patru cluburi uriaşe sunt în cursa pentru transferul lu Man. Internaţionalul român traversează o formă de vis la Parma şi poate prinde transferul careierei, la finalul sezonului. Borussia Dortmund şi alte trei echipe din Serie A au pus ochii pe extrema liderului din Serie B.

Următorul meci al României va fi cel cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România, remiză cu Irlanda de Nord pe Arena Naţională

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard. Tot Man a mai şutat odată la poartă, în minutul 38, însă George Puşcaş s-a aflat în calea balonului, blocându-l involuntar.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza secundă fazele clare de gol au lipsit de partea ambelor formaţii, iar scorul final a fost egal, 1-1. Pentru România urmează amicalul de la Madrid, cu echipa Columbiei, de marţi, 26 martie.

ROMÂNIA: Fl. Niţă – Mogoş (Sorescu 46), Drăguşin, A. Burcă (Racoviţan 75), Cr. Manea – R. Marin (Şut 75), Cicâldău (Olaru 62) – Man (I. Hagi 75), N. Stanciu, Fl. Coman (Mihăilă 62) – G. Puşcaş. SELECŢIONER: Edward Iordănescu

IRLANDA DE NORD: C. Hazard (Peacock-Farrell 46) – Hume, Toal, McNair – Bradley, S. Charles, J. Thompson (McCann 71), Lane (McMenamin 62), Spencer – Reid (Magennis 71), Price. SELECŢIONER: Michael O’Neill

Cartonaşe galbene: A. Burcă 61, G. Puşcaş 76, Sorescu 90+1 / C. Hazard 44, McNair 81

Arbitri: Kristoffer Karlsson – Mehmet Culum, Fredrik Klyvere (toţi din Suedia) – Andrei Chivulete (România)

Rezultate înregistrate vineri, în meciuri amicale:

Albania – Chile 0-3 (Vargas 20, Bolados 84, Davila 90+2);

Reclamă

Ungaria – Turcia 1-0 (Szoboszlai 48 penalti);

Ţările de Jos – Scoţia 4-0 (Reijnders 40, Wijnaldum 72, Weghorst 84, Malen 86);

România – Irlanda de Nord 1-1 (Man 23 / Reid 7);

Azerbaidjan – Mongolia 1-0 (Mustafazade 90+1);

Armenia – Kosovo 0-1 (Rashica 25);

Macedonia de Nord – Moldova 1-1 (Miovski 45+1 / Damaşcan 82);

Tanzania – Bulgaria 0-1 (Despodov 52);

Liechtenstein – Insulele Feroe 0-4 (P. Petersen 3, 45+1, Justinussen 49, Svensson 90+2);

Norvegia – Cehia 1-2 (Bobb 20 / Zima 37, Barak 85).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și