Închide meniul

Mihai Stoichiță, „băgat în depresie” de plecarea lui Mirel Rădoi: „Mă lasă inima cu strategiile astea!” Directorul tehnic al FRF e convins că selecționerul poate fi întors din drum

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2021, 20:53

Mihai Stoichiță, „băgat în depresie de plecarea lui Mirel Rădoi: „Mă lasă inima cu strategiile astea! Directorul tehnic al FRF e convins că selecționerul poate fi întors din drum

Mihai Stoichiţă este directorul director tehnic al FRF

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoichiță, „băgat în depresie” de plecarea lui Mirel Rădoi

Federația Română de Fotbal a oferit o nouă reacție după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională. Mihai Stoichiță crede cu tărie că selecționerul poate fi întors din drum, chiar dacă acesta a anunțat că hotărârea e definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bomba poate fi dezamorsată, staţi liniştiţi, că nu e o hotărâre definitivă. Mirel poate era şi într-un moment în care a refulat cam tot ce a păţit el de-a lungul timpului. Bucuria extremă l-a împins să facă şi acest lucru. Poziţia federaţiei este foarte clară, vom discuta cu el, pentru că federaţia îşi doreşte ca el să rămână în continuare.

E păcat dacă pleacă. Mai ales în momentul acesta, a reuşit să creeze un grup care într-un an, doi va fi extrem de puternic. Normal că m-a surprins, pentru că am fost în vestiar, l-am pupat, l-am felicitat pe el, pe băieţi, ca atunci când să ajung acasă să fac un puseu de tensiune. Să nu mai folosească astea, că mă lasă inima cu strategiile astea.

Mirel a fost la federaţie şi când nu am avut succes în meciurile noastre. Mirel şi atunci a avut susţinerea noastră, când nu era totul ok. Când foarte multă lume l-a atacat, noi l-am susţinut. Poate fi nominalizat oricine, în cazul în care pleacă Rădoi. Dar asta este hotărârea federaţiei. Deocamdată îl avem pe Mirel şi cred că ar fi o inabilitate managerială să ne apucăm acum să avem contacte cu fel şi fel de antrenori. E ca şi cum nu am încerca să îl mai ţinem pe Mirel lângă noi”, a declarat Mihai Stoichiţă.

România – Armenia 1-0 | Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă, după România – Armenia 1-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoichiță, „băgat în depresie” de plecarea lui Mirel Rădoi
  • Directorul tehnic al FRF e convins că selecționerul poate fi întors din drum

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și