Închide meniul

Edi Iordănescu, criticat după ce l-a lăsat pe Andrei Ivan în afara lotului: „Nu poți să îți bați joc! Cum să fie în tribune?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 21:15

Edi Iordănescu, criticat după ce l-a lăsat pe Andrei Ivan în afara lotului: „Nu poți să îți bați joc! Cum să fie în tribune?

Edi Iordănescu, criticat după ce l-a lăsat pe Andrei Ivan în afara lotului

Andrei Ivan, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Edi Iordănescu a fost criticat după ce l-a lăsat pe Andrei Ivan în afara lotului pentru România – Muntenegru. Gică Craioveanu se revoltă şi a pus tunurile pe selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu caută revanşa în faţa adversarilor din Muntenegru. România are trei puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

Edi Iordănescu, criticat după ce l-a lăsat pe Andrei Ivan în afara lotului

Andrei Ivan nu a prins lotul pentru România – Muntenegru. Decizia selecţionerului l-a enervat pe Gică Craioveanu.

„Nu poți să îți bați joc de un jucător, n-ai cum să faci asta… Trebuie să îl iei deoparte, să îi explici, să îi spui unde a greșit, nici nu știu ce s-a întâmplat, sincer, o fi comentat, o fi înjurat, dar chiar și așa, chiar dacă a greșit Ivan în vreun fel, toți merităm altă șansă. Iar Ivan e unul dintre cei mai buni atacanți de la echipa națională acum.

Și dacă ar fi greșit… și eu ma reacționat aiurea la Quique Sanchez Flores, că era aproape de-o seamă cu mine, și am greșit, și aveam 37 de ani, dar toți merităm o altă șansă. E drept că trebuie să ai și mână stângă și mână dreaptă, să te impui ca selecționer, fiindcă trebuie să te impui dacă ești selecționer! Dar să ai și argumente.

Reclamă

Dacă îmi spui acum un jucător de la națională cu cifre mai bune ca Ivan eu mă retrag în cameră și mă duc și mă uit la Zimbabwe cu Bangladesh. Ivan a făcut un an senzațional, cum să fie în tribune? Nu-l apăr că e de la Craiova, și dacă era de la FCSB sau CFR, la fel aș fi spus…”, a spus Gică Craioveanu, pentru sportbull.ro.

Marius Ștefănescu, marea surpriză a lui Edi Iordănescu în România – Muntenegru

Marius Ștefănescu este marea surpriză a lui Edi Iordănescu pentru România – Muntenegru! „Tricolorii” caută revanşa, după au pierdut fără drept de apel în deplasarea din tur, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă. Selecţionerul a pregătit surprize uriaşe pentru duel: Marius Ștefănescu, fotbalistul lui Sepsi, este titular în premieră!

Ştefănescu a fost convocat la echipa naţională după prestaţiile excelente în tricoul lui Sepsi, pe care a ajutat-o să câştige Cupa României cu o „dublă” în marea finală.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, după cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, Cristi Manea, Alexandru Maxim, Valentin Mihăilă şi Răzvan Marin au fost introduşi în echipa de start. Octavian Popescu, Darius Olaru, Alexandru Cicâldău şi Andrei Raţiu au fost trimişi pe banca de rezerve.

Cum arată primul „11” al României pentru confruntarea cu Muntenegru:

ROMÂNIA: 1. Niță – 4. Manea, 6. Chiricheș-cpt., 15 Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 14. M. Marin, 10. Maxim – 21. Ștefănescu, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă.
Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 2. Rațiu, 3. Camora, 5. Păun, 7. Oct. Popescu, 8. Cicâldău, 17. Rus, 19. Tănase, 20. Hanca, 22. Sorescu, 23. Olaru

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și