Închide meniul

Mihai Stoichiţă nu contestă deciziile lui Edi Iordănescu de la echipa naţională: „E principalul responsabil” + Ultimele detalii despre Nicolae Stanciu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2022, 18:05

Mihai Stoichiţă nu contestă deciziile lui Edi Iordănescu de la echipa naţională: „E principalul responsabil + Ultimele detalii despre Nicolae Stanciu

Mihai Stoichiţă a dat asigurări că Ianis Hagi va fi jucător de bază la naţionala României

Mihai Stoichiţă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoichiţă are încredere în selecţia făcută de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru ultimele partide din grupa de Liga Naţiunilor. Finlanda – România va fi vineri, în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la ora 21:45, cât şi în format LIVE VIDEO, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă nu contestă deciziile luate de Edi Iordănescu la naţională. România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar trei puncte, obţinute după victoria cu Finlanda din meciul tur.

Mihai Stoichiţă nu contestă deciziile lui Edi Iordănescu de la echipa naţională

Mihai Stoichiţă merge pe mâna lui Edi Iordănescu, pentru partidele „tricolorilor” de la finalul acestei luni. Oficialul FRF este convins că, în lipsa lui Florin Niţă, portarii convocaţi de selecţioner vor avea evoluţii bune în poarta naţionalei.

„Nu vreau să las loc de interpretări (n.red. despre Mitriță și Maxim). S-au speculat multe lucruri. Logic e să respectăm hotărârile lui Edi. El este principalul responsabil de rezultatele echipei naționale. Viziunea lui tactică și strategică trebuie respectată în funcție de ce a gândit el pentru aceste două jocuri.

Din ce am înțeles, Niță nu prea a mai făcut antrenamente cu echipa. Îmi pare rău pentru el pentru că este un portar excepțional și un caracter extraordinar, dar și acești tineri sunt portari foarte buni. Sper ca și Niță să revină în joc și să candideze din nou pentru postul de portar titular al echipei naționale„, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Reclamă

Mihai Stoichiţă a oferit ultimele detalii şi despre starea lui Nicolae Stanciu, care cel mai probabil va fi apt de joc înaintea partidei cu Finlanda.

„Stanciu a făcut antrenament normal ieri. Nu simțea nimic. Acum, depinde ce va hotărî împreună cu doctorul pentru primul meci. Ieri a cerut să facă mai mult antrenament, dar a fost oprit pentru că excesul poate duce la accidente.

Din câte știu, se simte foarte bine, dar urmează să hotărască împreună cu Edi și cu doctorul. De multă vreme nu am mai văzut ca aproape toți jucătorii, cu mici excepții, să fie apți de joc”, a mai mărturisit Mihai Stoichiţă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Şumi nu înţelege cum de selecţionerul nu i-a convocat pe Alexandru Maxim şi Alexandru Mitriţă. Primul a marcat recent golul carierei, în Turcia.

”Mitriță joacă foarte bine, face diferența, rupe brazda sub el. Are calitate mare. Nu înțeleg de ce nu a fost convocat la echipa națională Mitriță. Este un jucător care poate face diferența oricând. Eu de aceea nu-l schimb, îl țin 90 de minute chiar dacă joacă prost, pentru că poate inventa oricând ceva.

Sunt jucători care se nasc, care depășesc adversarul perpendicular pe poartă. La fel ca Maxim, noi suntem nebuni?

Maxim are 90 de meciuri și 42 de goluri în Turcia, vor toate echipele mari să-l ia. Mulți spun că multe goluri sunt din penalty, dar să nu ratezi un penalty în doi ani? Ok, când au venit la echipa națională, nu au avut rezultatele scontate, dar cum să nu-l iei pe Maxim, cum să nu-l iei pe Mitriță?

Noi ce aducem? Jucători din Serie B, cu salarii de 7.000, de 10.000? Eu nu înțeleg. Edi e tipicar, se ocupă de munca asta de birou, a fost în vizită la Ancelotti, dar selecția pentru echipa națională trebuie s-o faci în funcție de rezultatele de moment.

Cum să nu fie Maxim sau Mitriță la echipa națională? Noi plângem după Ianis Hagi, că e accidentat. La fiecare interviu, văd că Edi Iordănescu plânge după Ianis Hagi, dar Maxim și Mitriță, care fac diferența?

Nici n-am văzut componența lotului, de unii nici n-am auzit. Boloca? N-am auzit. N-am auzit. Ce joacă?”, a declarat Marius Șumudică, citat de digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și