Închide meniul

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia: „Noi suntem nebuni?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 8:41

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia: „Noi suntem nebuni?

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu

Marius Şumudică, la o conferinţă de presă / Hepta

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Şumi nu înţelege cum de selecţionerul nu i-a convocat pe Alexandru Maxim şi Alexandru Mitriţă. Primul a marcat recent golul carierei, în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mitriță joacă foarte bine, face diferența, rupe brazda sub el. Are calitate mare. Nu înțeleg de ce nu a fost convocat la echipa națională Mitriță. Este un jucător care poate face diferența oricând. Eu de aceea nu-l schimb, îl țin 90 de minute chiar dacă joacă prost, pentru că poate inventa oricând ceva.

Marius Şumudică a criticat selecţia făcută de Edi Iordănescu

Sunt jucători care se nasc, care depășesc adversarul perpendicular pe poartă. La fel ca Maxim, noi suntem nebuni?

Maxim are 90 de meciuri și 42 de goluri în Turcia, vor toate echipele mari să-l ia. Mulți spun că multe goluri sunt din penalty, dar să nu ratezi un penalty în doi ani? Ok, când au venit la echipa națională, nu au avut rezultatele scontate, dar cum să nu-l iei pe Maxim, cum să nu-l iei pe Mitriță?

Noi ce aducem? Jucători din Serie B, cu salarii de 7.000, de 10.000? Eu nu înțeleg. Edi e tipicar, se ocupă de munca asta de birou, a fost în vizită la Ancelotti, dar selecția pentru echipa națională trebuie s-o faci în funcție de rezultatele de moment.

Reclamă

Cum să nu fie Maxim sau Mitriță la echipa națională? Noi plângem după Ianis Hagi, că e accidentat. La fiecare interviu, văd că Edi Iordănescu plânge după Ianis Hagi, dar Maxim și Mitriță, care fac diferența?

Nici n-am văzut componența lotului, de unii nici n-am auzit. Boloca? N-am auzit. N-am auzit. Ce joacă?”, a declarat Marius Șumudică, citat de digisport.ro.

Rămâi la naţională indiferent de rezultate?”. Răspunsul dat de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a intrat pe ultimă sută de metri cu pregătirile pentru meciul Finlanda – România, care e vineri, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Duelul este decisiv pentru a nu retrograda în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt pe ultimul loc în grupă, dar îi pot depăşi pe nordici în cazul unei victorii la Helsinki.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la EURO 2024. Totuşi, chiar el a anunţat că se va aşeza la masa negocierilor, cu Răzvan Burleanu, în cazul în care naţionala României se va clasa pe locul 3. Selecţionerul a venit cu lămuriri despre viitorul său la prima reprezentativă.

Iodănescu anunţă că a primit asigurări, de la conducătorii Federaţiei, că se doreşte o colaborare de durată. „Mi s-au dat garanţii„, a dezvăluit selecţionerul.

„(Reporter: Rămâi la naţională indiferent de rezultatele celor două meciuri?) E o afirmaţie pe care nu pot să mă hazardez să o fac. Nu pentru că nu îmi doresc foarte tare. Ba mai mult decât atât, mă declar foarte mulţumit de condiţiile pe care le am aici la fiecare acţiune şi nu numai. Şi în ceea ce înseamnă activitatea mea zilnică.

Suport am simţit aproape necondiţionat. Am simţit de la preşedinte (n.r. Răzvan Burleanu) în jos oamenii foarte aproape, deschişi la dialog, la analiză, la a căuta împreună soluţii. Mai mult, mi s-au dat garanţii în sensul ăsta! Ştiu că a fost analizată şi munca mea efectiv, pe lângă rezultatele care e clar că reprezintă oglinda.

Cei din conducere au analizat munca mea zi de zi şi am fost asigurat că sunt foarte mulţumiti în sensul ăsta, ne lipsesc rezultatele! Mai mult decât atât, am fost asigurat că se doreşte o colaborare pe termen mediu – lung şi asta mă bucură pentru că îmi dă şi mai multă putere de muncă. Dar, în final, trebuie să trecem aşa cum trebuie peste aceste două jocuri, să tragem din nou o linie, să facem o analiză şi după aceea vedem! Tot ce este în interesul naţionalei României trebuie să meargă pe primul loc”, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia, din Nations League

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).
Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și