Închide meniul

Mihai Stoichiţă, reacţie imediată după acuzele aduse de Mirel Rădoi: „Sunt surprins! Acum opt zile mi-a dat mesaj!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 22:06

Mihai Stoichiţă, reacţie imediată după acuzele aduse de Mirel Rădoi: „Sunt surprins! Acum opt zile mi-a dat mesaj!

Mihai Stoichiţă, reacţie imediată după acuzele aduse de Mirel Rădoi

Mihai Stoichiță, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoichiţă a oferit imediat o reacţie, după acuzele aduse de Mirel Rădoi. Fostul selecţioner a dezvăluit că a plecat de pe banca echipei naţionale, din cauza unui conflict cu directorul tehnic al FRF. Stoichiţă s-a declarat surprins de declaraţiile lui Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a dezvăluit ce l-a determinat să ia decizia de a pleca de la echipa naţională. Tehnicianul a declarat că Mihai Stochiţă le oferea indicaţii jucătorilor din tribună, şi asta l-a deranjat enorm.

Mihai Stoichiţă, reacţie după acuzele aduse de Mirel Rădoi

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că a purtat numeroase discuţii cu Mirel Rădoi, şi i-a propus acestuia să rămână la echipa naţională, chiar şi după ratarea obiectivului.

De asemenea, directorul tehnic de la FRF susţine că nu îşi aminteşte episodul în care l oferea indicaţii jucătorilor din tribune, însă consideră că acest lucru nu este unul deplasat.

De asemenea, Stoichiţă a dezvăluit că relaţia cu Mirel Rădoi este una excelentă, şi de aceea s-a declarat surprins de afirmaţiile fostului selecţioner.

Reclamă

„Mi se pare că a fost nemulţumit acum un an şi ceva, într-un meci cu Islanda. Din ce îm aduc aminte, am avut câteva întâlniri cu Mirel în care aproape îl convinsesem să rămână la echipa naţională. Ne-am întâlnit de câteva ori, şi cu preşedintele. Am avut o discuţie doar eu cu el în avion, când ne întorceam din Lichtenstein.

Le ziceam „Urcă, urcă”…ce trebuia să le zic? Să se ducă spre poarta noastră înapoi? Cred că erau spectatori, nu ştiu cum se auzea. Sunt surprins, eu am mai vorbit cu Mirel Rădoi, şi nu despre acest subiect.

Eu n-am fost niciodată deranjat de strigătele din tribune, jucătorii fac ce spune antrenorul, nu ce spun alţii. Nu ştiu ce i-am zis, parcă lui Bancu i-am zis, că era în partea stângă.

Reclamă 4 / 0/3

Când eşti într-o perioadă de criză, strigi. Nu-mi aduc aminte ce discuţie am avut cu Mirel Rădoi. Nu cred că acesta este motivul pentru care a plecat, din moment ce a acceptat întâlnirile cu mine şi cu preşedintele FRF. Jucătorii au venit şi m-au luat de la masă, după meciul cu Lichtenstein, să mă duc să-i spun preşedintelui că ei îl vor pe Mirel Rădoi antrenor.

Acum opt zile mi-a dat mesaj. Relaţia e una bună în continuare”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru digisport.ro.

De asemenea, Mihai Stoichiţă a fost întrebat şi care a fost motivul pentru care Mirel Rădoi a ales să plece de la echipa naţională. Directorul tehnic de la FRF susţine că tehnicianul a vrut să antreneze zilnic, iar de aceea a plecat de pe banca „tricolorilor”.

„Sincer să fiu, nu ştiu de ce a plecat. Nu dau mai multe amănunte din ce a fost atunci. I s-a oferit contract pe doi an de zile, am avut întrevederi, şi cu el şi cu preşedintele. Nu a fost de la început un „nu”, a cerut un timp de gândire. Mirel a justificat prin faptul că vrea să antreneze zi de zi”, a mai spus Mihai Stoichiţă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă

Mirel Rădoi reaprinde scandalul cu Mihai Stoichiţă. Fostul selecţioner a vorbit în premieră despre un moment incredibil din meciul România – Islanda, scor 0-0, din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

”Eu și acum mă înțeleg foarte bine cu cei din conducerea Federației. Nu am plecat certat cu nimeni. Dar și acum îi reproșez lui nea Mihai. Când văd că directorul tehnic al Federației iese și țipă de sus ‘Urcă, urcă, urcă!’, eu nu accept.

Accept de la un spectator. E liber să spună ce vrea. Dar nu de la directorul tehnic. Pentru că directorul tehnic m-a pus pe mine să fac lucrul ăla. Dacă tu începi să vorbești înseamnă că nu ai încredere. Și nu trebuie să mai fiu acolo.

Reclamă

S-a întâmplat la meciul cu Islanda, 0-0, acasă. Noi aveam mingea și el țipa ‘Urcă’. De parcă noi, la 0-0, nu știam că trebuie să câștigăm meciul ca să terminăm pe locul doi.

I-am zis că dacă se mai întâmplă a doua oară, plec. S-a întâmplat. Și, drept dovadă, am plecat. Am așteptat să se termine meciul. Dacă noi conduceam, plecam de pe bancă în timpul meciului. Am vrut să-l las pe Dică. Serios!

Nu mi pare normal! De ce mai sunt acolo? Care e rolul meu? Rolul meu e doar să vin să antrenez? Atunci trebuie să cobori lângă mine. Dacă nu mai ai încredere, atunci coboară pe bancă lângă mine. Și avem discuții în timpul meciului, că poate tu vezi anumite lucruri mai bine decât mine”, a declarat Mirel Rădoi, în podcastul ”Profu’ de Sport”, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și