Închide meniul

Mihai Stoichiţă vrea victoria în România – Kosovo: „Egalul poate fi o catastrofă!”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 21:40

Reclamă
Mihai Stoichiţă vrea victoria în România – Kosovo: „Egalul poate fi o catastrofă!

Mihai Stoichiţă vrea victoria în România - Kosovo

Mihai Stoichiţă, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Mihai Stoichiţă vrea victoria în România – Kosovo. Directorul tehnic de la FRF a declarat tricolorii lui Edi Iordănescu s-au refăcut după egalul cu Israel, şi ţintesc cele trei puncte în duelul care se va vedea marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are nouă puncte în clasamentul grupei de calificare la EURO 2024. Kosovo, de cealaltă parte, are doar cinci puncte, după tot atâtea meciuri disputate.

Mihai Stoichiţă vrea victoria în România – Kosovo

Mihai Stoichiţă speră ca Edi Iordănescu să aleagă cei mai în formă jucători, pentru primul 11 din duelul cu Kosovo. Directorul tehnic de la FRF a mai declarat că tricolorii trebuie să se îmbunătăţească pe plan ofensiv, spre deosebire de meciul cu Israel, atunci când au avut puţine ocazii.

De asemenea, Stoichiţă a mai declarat că jucătorii au fost temători în duelul cu Israel, duel în care au „tremurat” pe final. Directorul tehnic de la FRF a mărturisit că un egal cu Kosovo poate fi catastrofal, în cazul în care celelalte rezultate din grupă nu sunt favorabile tricolorilor.

„Băieții sunt remontați și mâine mă aștept la un joc bun și la o victorie. Să vedem ce cheie va găsi Edi spre victorie, ce jucători va folosi. Sper să fie inspirat în alegerea echipei de start.

Reclamă

Ca să câștigi, trebuie să ataci. Dacă ataci, trebuie să dai gol. Am avut puține ocazii cu Israel, sper să ajungem mai ușor la poartă, iar în apărare să fim mai agresivi, să nu-i mai lăsăm să se întoarcă ușor spre poarta noastră. Am avut o teamă exagerată cu Israel, teama de a construi este una extrem de importantă în astfel de jocuri.

Toate rezultatele sunt imprevizibile. Un egal poate să devină o catastrofă dacă celelalte rezultate nu te ajută, sau poate să fie foarte bun, repet, dacă celelalte rezultate te ajută”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru digisport.ro.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după ce a fost criticat dur. Selecţionerul le-a răspuns contestatarilor la conferinţa premergătoare meciului România – Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

„Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Suntem fără echipe în grupe europene… Când intrăm, abia ne tragem sufletul pe acolo. Echipa națională nu se poate rupe de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta ne face să suferim. Nu sunt de acord cu ideea că mai jos de atât nu se poate. Nu am pierdut în aceste preliminarii, uitați-vă și în restul grupelor ce surprize sunt.

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și