Închide meniul
EXCLUSIV

Miodrag Belodedici a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „O mutare extraordinară”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 ianuarie 2024, 18:13

Reclamă
Miodrag Belodedici a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „O mutare extraordinară

Miodrag Belodedici a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Miodrag Belodedici / AntenaSport

Miodrag Belodedici a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. „Belo”, care a cucerit Cupa Campionilor Europeni atât cu Steaua Bucureşti (în 1986), cât şi cu Steaua Roşie Belgrad (în 1991), e impresionat de fundaşul naţionalei, care face pasul către Premier League, după ce a evoluat în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belodedici e convins că Radu Drăguşin se poate impune şi la Tottenham, aşa cum a făcut-o şi la Genoa. La echipa antrenată de Alberto Gilardino Radu Drăguşin ajunsese unul dintre cei mai importanţi jucători.

Miodrag Belodedici a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Este o mutare extraordinară. Nu vorbesc de bani, dar să ajungi în Anglia e performanţă mare. Eu cred că se poate impune. Dacă s-a impus şi până acum…”, a spus Miodrag Belodedici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Tottenham îşi propune să ia titlul în fiecare an”, a remarcat şi directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a spus, la microfonul AntenaSport, că se aştepta ca Radu Drăguşin să facă pasul către o echipă importantă din Europa. În afară de Tottenham, cu care fundaşul naţionalei va semna pe 5 ani şi jumătate, Drăguşin a fost dorit şi de Bayern Munchen, Napoli şi AC Milan.

Reclamă

Reacţia lui Mihai Stoichiţă după ce Radu Drăguşin a ales Tottenham şi devine cel mai scump fotbalist român din istorie

Mihai Stoichiţă a vorbit, în exclusivitate pentru AntenaSport, despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fundaşul naţionalei semnează pe 5 ani şi jumătate cu Tottenham, suma de transfer fiind de circa 30 de milioane de euro.

Tottenham a oferit 25 de milioane de euro, 5 milioane ca bonusuri şi îl şi împrumută pe Djed Spence la Genoa, jucător cotat de transfermarkt.com la 8 milioane de euro. Genoa va avea şi opţiune de transfer definitiv pentru Spence.

(Cum aţi primit vestea transferului lui Drăguşin?) Mă aşteptam, eu îl cunosc de copil, pe el, familia lui, impresarul, mă aşteptam să aibă evoluţia asta. Nu ştiam că o să ajungă la Tottenham, mă aşteptam să ajungă la o echipă foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

(S-a sfătuit şi cu selecţionerul, ce ştiţi?) Nu, nu cred că era cazul să se sfătuiască cu noi. Singurul lucru pe care ni-l dorim din toată inima este să joace aşa cum juca la Genoa. Aici, la Tottenham, a ales bine. Nu se bate cu Van Dijk sau cu cei de la Bayern.

La nivelul la care a ajuns el, le va pune problemele titularilor de acum de acolo.

„Este un transfer excepţional pentru români”

(n.r.: despre suma de transfer, 30 de milioane de euro) Este un transfer excepţional pentru români, ecourile internaţionale sunt foarte importante şi acest lucru trebuie să îl înţeleagă jucătorii. Pentru naţională înseamnă confirmarea că naţionala a crescut. Odată cu naţionala, au crescut şi jucătorii.

Radu Drăguşin reprezintă o generaţie de excepţie, 2002. Care a avut neşansa să nu joace la un Campionat European. Mă întâlneam cu el, cu Grameni şi îi întrebam: ‘Mă, câştigăm Campionatul European?’ Cum să nu te gândeşti? Îţi spun nişte exemple, Sava, care a fost în Italia şi la fosta campioană CFR Cluj, Grosu de la Farul, Drăguşin, Grameni, Pitu, Ianis Stoica, Bani, Louis Munteanu şi mai sunt. O generaţie de excepţie, au crescut împreună, au fost bine educaţi din punct de vedere fotbalistic şi uite că au ajuns (n.r: fotbalişti).

Îmi pare bine că Drăguşin este şeful de promoţie, care a spart toate plafoanele”, a declarat Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și