Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Mihai Stoichiţă după ce Radu Drăguşin a ales Tottenham şi devine cel mai scump fotbalist român din istorie

Bogdan Stănescu Publicat: 11 ianuarie 2024, 17:41

Reclamă
Reacţia lui Mihai Stoichiţă după ce Radu Drăguşin a ales Tottenham şi devine cel mai scump fotbalist român din istorie

Reacţia lui Mihai Stoichiţă după ce Radu Drăguşin a ales Tottenham şi devine cel mai scump fotbalist român din istorie

Mihai Stoichiţă / AntenaSport

Mihai Stoichiţă a vorbit, în exclusivitate pentru AntenaSport, despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fundaşul naţionalei semnează pe 5 ani şi jumătate cu Tottenham, suma de transfer fiind de circa 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a oferit 25 de milioane de euro, 5 milioane ca bonusuri şi îl şi împrumută pe Djed Spence la Genoa, jucător cotat de transfermarkt.com la 8 milioane de euro. Genoa va avea şi opţiune de transfer definitiv pentru Spence.

Reacţia lui Mihai Stoichiţă după ce Radu Drăguşin a ales Tottenham şi devine cel mai scump fotbalist român din istorie

(Cum aţi primit vestea transferului lui Drăguşin?) Mă aşteptam, eu îl cunosc de copil, pe el, familia lui, impresarul, mă aşteptam să aibă evoluţia asta. Nu ştiam că o să ajungă la Tottenham, mă aşteptam să ajungă la o echipă foarte bună.

(S-a sfătuit şi cu selecţionerul, ce ştiţi?) Nu, nu cred că era cazul să se sfătuiască cu noi. Singurul lucru pe care ni-l dorim din toată inima este să joace aşa cum juca la Genoa. Aici, la Tottenham, a ales bine. Nu se bate cu Van Dijk sau cu cei de la Bayern.

La nivelul la care a ajuns el, le va pune problemele titularilor de acum de acolo.

Reclamă

(n.r.: despre suma de transfer, 30 de milioane de euro) Este un transfer excepţional pentru români, ecourile internaţionale sunt foarte importante şi acest lucru trebuie să îl înţeleagă jucătorii. Pentru naţională înseamnă confirmarea că naţionala a crescut. Odată cu naţionala, au crescut şi jucătorii.

Radu Drăguşin reprezintă o generaţie de excepţie, 2002. Care a avut neşansa să nu joace la un Campionat European. Mă întâlneam cu el, cu Grameni şi îi întrebam: ‘Mă, câştigăm Campionatul European?’ Cum să nu te gândeşti? Îţi spun nişte exemple, Sava, care a fost în Italia şi la fosta campioană CFR Cluj, Grosu de la Farul, Drăguşin, Grameni, Pitu, Ianis Stoica, Bani, Louis Munteanu şi mai sunt. O generaţie de excepţie, au crescut împreună, au fost bine educaţi din punct de vedere fotbalistic şi uite că au ajuns (n.r: fotbalişti).

Îmi pare bine că Drăguşin este şeful de promoţie, care a spart toate plafoanele”, a declarat Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu de la jucătorii naţionalei înainte de EURO 2024

Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu de la jucătorii naţionalei înainte de EURO 2024. La fel ca şi directorul tehnic al FRF, Edi Iordănescu se aşteaptă ca jucătorii care fac parte din lotul naţionalei să aibă cât mai multe meciuri în picioare înainte de EURO 2024.

Directorul tehnic al FRF speră ca nivelul Ligii 1 să crească serios în următoarea perioadă. Stoichiţă speră ca discuţiile pe care Edi Iordănescu le va avea cu antrenorii echipelor din Liga 1 să fie benefice pentru nivelul competiţiei din campionatul României.

(n.r: Băieţii au intrat în febra pregătirii pentru EURO?) Nu, au intrat echipele în febra pregătirilor pentru campionat.

Noi ne facem treburile pe care le avem, şi e normal să fie aşa, să urmărim jucători, să îi monitorizăm, pe acolo pe unde sunt, în Antalya, să avem grijă de ei ca la vară să fie într-o formă fizică foarte bună şi într-o dispoziţie de joc foarte bună. Asta e important.

Discuţiile lui Edi cu jucătorii şi antrenorii din prima ligă sper să fie stimulative pentru toată lumea, să dea un imbold, să crească foarte mult campionatul nostru în returul ăsta şi, odată cu el, echipa naţională, implicit, în vară.

Mihai Stoichiţă crede că Florinel Coman poate juca şi vârf de atac

În primul rând jucătorii trebuie să fie motivaţi, să conştientizeze că e o şansă extraordinară, coroborată şi cu transferul ăsta al lui Drăguşin în Premier League. E un exemplu de urmat.

(n.r.: Suferim în atac, Puşcaş nu joacă, Alibec e în Qatar) De unde ştim că nu o să joace? Pe mine, şi pe Edi ne interesează să joace cât mai mult cu cât se apropie Campionatul European.

Reclamă

(n.r.: Pe Florinel Coman l-aţi vedea ca o soluţie în atac?) Eu nu-mi permit să-i sugerez lui Charalambous. E un jucător polivalent, cred că s-ar putea descurca în acea zonă, dar ţinând cont de contextul tactic”, a declarat Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Radu Drăgușin, dezvăluiri din vestiarul echipei naționale

Radu Drăgușin a făcut dezvăluiri din vestiarul echipei naționale. Fundașul legitima la Genoa a vorbit despre atmosfera de la prima reprezentativă, după ce Edi Iordănescu i-a preluat pe „tricolori”.

Radu Drăgușin a dezvăluit faptul că Edi Iordănescu s-a impus rapid pe banca echipei naționale, având în vedere faptul că îi sprijină foarte mult pe jucătorii convocați la prima reprezentativă.

„Este dificil să spun ce a adus nou pentru că eu am debutat în același moment cu Mister, la meciul cu Grecia. Dar din ce-am simțit în interiorul echipei și din momentele pe care le-am văzut acolo, s-a simțit mereu o încredere deplină a lui față de noi. 

Și faptul că indiferent de orice am fi făcut pe teren el și-a asumat responsabilitatea pentru noi. Indiferent că am greșit la o fază sau nu au ieșit lucrurile bune, a luat-o pe el, iar pentru noi lucrul acesta a însemnat o încrede reciprocă pe care am avut-o”, declara Radu Drăgușin, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și