Închide meniul

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Surpriză uriaşă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2024, 14:13

Reclamă
Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Surpriză uriaşă

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranieriloe pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Surpriză uriaşă

Captură AntenaSport

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Surpriza este convocarea lui Daniel Paraschiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost şi el convocat pentru dubla cu Kosovo şi Lituania. Kosovo – România, primul meci al lui Mircea Lucescu la naţionala României, va fi pe 6 septembrie, în direct pe Antena 1.

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Surpriză uriaşă

Selecționerul Mircea Lucescu s-a decis asupra listei preliminare cu jucători din străinătate în vederea primele două meciuri din noul sezon al Ligii Națiunilor:

PORTARI
Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia), Adrian RUS (Pisa | Italia), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia), Andrei BURCĂ (Baniyas | Emiratele Arabe Unite), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia), Marius MARIN (Pisa | Italia), Alexandru CICÂLDĂU (Galatasaray | Turcia), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită), Dennis MAN (Parma | Italia), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia), Ianis HAGI (Glasgow Rangers | Scoția), Florinel COMAN (Al Gharafa | Qatar);

Reclamă
Reclamă 4

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia), George PUȘCAȘ (Bodrumspor | Turcia), Daniel PARASCHIV (Oviedo | Spania).

Mircea Lucescu, după ce a fost prezentat la naţionala României: „Îmi dau seama că e un risc foarte tare!”

Lucescu a semnat un contract valabil până în 2026 şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce va fi transmisă exclusiv de Antena.

Mircea Lucescu a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu şi a semnat un contract valabil până în 2026. Lucescu a revenit la echipa naţională după 38 de ani.

Reclamă

„Multe sentimente m-au încercat, în primul rând nostalgia periaodei trecute. Am avut momente extraordinare şi ca jucător al naţionalei, şi ca antrenor. Eu plec cu un handicap, în ultimii ani am lipsit din fotbalul românesc. De când m-am întors am urmărit meciurile… nu m-am gândit că mi se va propune. Eu am făcut tot ce a depins de mine să nu vin la echipa naţională. Voiam să le dau şanse antrenorilor tineri să vină. Am vorbit cu Edi Iordănescu, am încercat să îl conving să rămână pentru un ciclu de 4-5 ani. Am spus Federaţiei că este foarte important să dea continuitate, ei au făcut tot ce a fost posibil ca să îl convingă, dar nu au reuşit.

Am spus să vorbească apoi cu Gică Hagi, el îşi doreşte atât de mult şi a făcut atât de multe. Nu s-a ajuns la niciun fel de înţelegere. Le-am spus: ‘În momentul în care nu mai aveţi nicio soluţie, eu am obligaţia pentru fotbalul românesc să mă întorc’. Eu sunt un produs 100% al fotbalului românesc, care a făcut furori pe stadioanele din Europa. Ştiu că mă angajez la un lucru atât de dificil, dar am mare încredere în aceşti jucători. Au format un grup de învingători. Este un motiv de orgoliu, în fotbal rămâi cu momentele foarte frumoase ale carierei. Discuţia a fost despre fotbal. Eu nu am nevoie nici de… e un risc şi îmi dau seama că e un risc foarte tare. Dar merită acest risc. Eu nu am nevoie nici de bani. M-au împins momentele acelea extraordinare pe care le-am trăit şi acesta este motivul pentru care am venit.„, a spus Mircea Lucescu în conferinţa de prezentare.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

13:44

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

13:17

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

12:47

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

12:29

Alex Mitriţă a semnat! Contract până în 2028 şi clauză uriaşă de reziliere pentru vedeta lui Mihai Rotaru

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și